Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

Anyukám kicsinek el hagyot.

Nem láttam még soha őt.

Apukám azt mondta a férfiak kelletek neki helyettem.

Szívem meg szakadt mikor láttom hogy mindenkinek van anyukája akit át tudd ölelni meg tud puszilni.. könnyezem ha arra gondolok milyen jó lett volna ha anyu mindig fogta volna a kezem. Nagyon nagyon hiányzik az én ddes anyukám.

2014. nov. 25. 19:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos neked azért nincs édesanyukád, mert ő inkább más férfiakat akart ölelgeti és puszilgatni helyetted. Az ilyen ember nem érdemli meg, hogy hiányozzon, főleg, hogy nem is ismered. Apád viszont pótolhatja őt, a legtöbb embernek max. 1 jó szülő jutott, vagy annyi sem. Becsüld meg, amid van. Nagyon sokat ér. A te anyád ha veled lenne, akkor sem lenne olyan, mint amit keresel, ahhoz egészen más embernek kellene lennie. Megteheted, hogy választasz egy rokont/közeli ismerőst (nagyszülő, keresztszülő) és őt tekinted anyádnak. De hidd el, sokkal rosszabb lenne, ha az a nő, aki megszült, ma is veletek élne.
2014. nov. 25. 19:28
 2/20 anonim válasza:
47%
Tényleg nem érdemli meg ,hogy hiányozzon. Biztosan sokan vannak ,akik szeretnek ,gondolj ilyenkor rájuk. És apukád is biztosan jó ember,ha bevállalt egyedül. Biztosan vannak akik nem így tennének. Úgyhogy örülj neki,hogy ő van neked és szerintem próbáld meg elfelejteni az anyukádat. Ez nehéz helyzet lehet, és fogalmam sincs milyen érzés,mert én nagyon szerencsés vagyok és 2 jó szülő is jutott nekem.De hidd el ,rosszabb lenne állami nevelésben vagy ilyesmi. Egyszóval próbáld meg a pozitív oldalt nézni!
2014. nov. 25. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Majd szépen felnősz és lesz saját családod, ahol te fogod megszabni, hogy milyen legyen.
2014. nov. 25. 19:36
 4/20 A kérdező kommentje:

Én csak az anyukámat szeretném.

Annyira fáj hogy mikor a halálomon voltam se érdekelte őt.

Apum se a leg jobb..... nem részletezném hogy milyen

Anyukám meg tényleg nagyon hiányzik.

Szeretném ha valaki mikor sírok át ölelne. Persze szeretném ha anyu ölelne át. Persze apum be csülöm meg minden. De anyut senki se potolhassa

2014. nov. 25. 19:38
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Majd apukád megismer egy másik nőt, és őt remélhetőleg megszereted, aki anyád helyett anyád lesz.Imába kérd, és megadatik:)
2014. nov. 25. 20:06
 6/20 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell más nő.

Csak az ÉN ÉDES ANYUKÁM.

2014. nov. 25. 20:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, én azért ebben a korban már megkérdeznék apukádon kívül mást is... (mondom ezt férfiként)... nem azt mondom, hogy direkt nem mondana igazat, csak az elvált emberek hajlamosak a másik iránti saját neheztelésüket hosszan őrizgetni, és a gyereknek is átadni... ha férfiről van szó, ha nőről.... szóval lehet, hogy a valóság sokkal árnyaltabb...
2014. nov. 25. 20:15
 8/20 A kérdező kommentje:
Tudja szinte apukámnak anyukàm csak egy futo kaland volt.
2014. nov. 25. 20:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hetessel ertek egyet... A paromat az apja nevelte fel, mert megfenyegette az anyjat, hogy nala marad a ket nagyobb gyerek, cserebe o keri a kisfiut, es amikor az anyja tiltakozni akart, azzal fenyegette, hogy megoli, ha elveszi tole a gyereket.

Szoval az apukad verzioja egy dolog, en meghallgatnam az anyukad.

2014. nov. 25. 20:31
 10/20 A kérdező kommentje:

És hogy csináljam?

Anyummal nem tartom a kapcsolatot nem beszélek vele mert nen ismerem. Apumnak meg fogalma nincs h anyum hol lakik.

Igen lehet hogy tudja csak nem mobdja el. Mert fél hogy anyum apum ellen uszitna. Na meg engem is félt.

2014. nov. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!