Mit tudnék csinálni, ha anyukám külföldre hozott engem akaratom ellenére, mert a férje itt kapott munkát?
És apukádon kívül nincs senki rokonod, akihez mehetnél?
Együtt tudok érezni veled, egyik ismerősömék is kimentek, mert a nő új "pasija" belga és ki "kellett" költözniük hozzá, a gyerek le van tojva, aztán a lányuk kint meg depressziós lett, mert az összes barátjától elszakították.
Miért, szerinted mit kellene csinálnia anyukádnak? Azonnal elválni, és hazacuccolni, otthon meg a munkanélküli segélyből eltartani a kis popódat?
Mindezt azért, meg a picilánya nem akar elszakadni az aktuális tiniszerelmétől... Persze. Bár úgy látszik, benned fel sem merül, de anyád nem azért van a világon, hogy minden sóhajtásodra engedelmesen ugorjon.
1 éve élek már kint , ez nem új dolog , csak most jutott eszembe , hogy írjak ide.
Arról meg , hogy mindent miattam csinál az édes anyám , ahhoz lenne egy-két szavam ,lehet , hogy 16 éves vagyok , de nem hülye . Édesanyámnak elég nagy híre van a városban ahol laktunk , hogy ő neki mindig is a pénz volt a legfontosabb ( visszahallottam) , hozzáteszem a mostani pasija se keres ám olyan szarul. Aki azt gondolja , hogy a pénz mindent megold , az nem normális ember , értemén , hogy a pénz jó ha van , mert ha az nincs nincs semmid , de az nem minden. Hiába van pénzed , kaja a pocidban , ruhád telefonod , ha amúgy meg tök szar fos életed van , és boldogtalan vagy. Én így gondolom. Apukámmal beszéltem erről a dologról , igazat adott nekem , és azt mondta :" tudom mit érzel , mert nekem is emiatt volt szar gyerekkorom" , de persze jön a érdés , hogy akkor miért nem vesz magához? a válasz: a barátnője nem akarja , mert állítólag ninsc hely , hozzáteszem 3 hónapig ott laktam náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!