Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor hallom anyut és a...

Mikor hallom anyut és a nevelőapámat "azt" csinálni mindig rossz érzésem lesz, ez mitől van?

Figyelt kérdés

Anyuék szobája az enyém alatt van és sokszor hallom, mikor hát szerelmeskednek és nem tudok elaludni mert rossz érzésem lesz (mint pl. most is)..szerintetek ez mitől van? Tudom hogy semmi közöm hozzá, csak hát olyan rossz érzés és van hogy utána olyan fura mikor másnap látom őket..volt hogy mentem le vízért este, nyitva volt az ajtó félig és véletlenül láttam őket az meg végképp rossz volt..egyébként mindkettejüket szeretem, de ez lehet azért mert anyuék miatta váltak el és fura hogy másik pasival van? Kérlek segítsetek!!!

14l

2014. aug. 2. 01:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Finoman említsd meg nekik, hogy vannak dolgok, amiket nem kellene hallanod, de sajnos mégis megtörténik és ez zavar. Talán ennyiből is rájönnek, hogy mire gondolsz és legközelebb már figyelnek erre. Azt tudom még javasolni, hogy készíts magadnak vizet este és ne járkálj le, akkor egészen biztosan látni sem fogsz semmit.
2014. aug. 2. 02:03
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

Szia

Nem tudom mikor váltak el a szüleid, de te még lelki traumában vagy, nem heverted ki az igazi apád elvesztését.

Mondd meg neki, hogy ez így neked elég kellemetlen, mások is élnek szexuális életet, de nem így, ha meg azért ordít, mert fojtogatják, akkor hívd ki a rendőröket..

2014. aug. 2. 02:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Túl hamar küldtem el a választ és az lemaradt, hogy nincs semmi fura abban, amit érzel. Ez a normális reakció egy ilyen kényelmetlen helyzetre. Remélhetőleg anyukádék hamar észbe kapnak és megszűnik ez a probléma.
2014. aug. 2. 02:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze majd a 14éves lánya fogja helyre utasítani....

Lelki trauma az apja elvesztéséért????

Szerintem inkább kellemetlenül érzi magát.

Anno egy párszor én is meghallottam a szüleimet / pedig abszolút csendben csinálták / még is engem is szorongó rossz érzés fogott el, pedig nekem az édes szülőkről van szó.

Szóval ez az apja elvesztése miatt trauma szerintem nem helytálló.

Kényes a szitu, de ennyi.

2014. aug. 2. 04:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyerek számára mindig kisebbfajta trauma, amikor ráébred, hogy az apja meg az anyja férfi és nő, akiknek vannak testi igényei. Ennek feldolgozása nem könnyű.
2014. aug. 2. 05:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni Anyukaddal. Ne kioktato, duzzogo, hisztis hangnemben, hanem turelmesen es tisztelettel kerd, hogy valtoztassanak egy kicsit az egyuttleteiken. A probléma csak akkor oldodik meg, ha beszeltek rola, o biztos nem tud róla, hogy teged ez zavar. Ne szegyelld szoba hozni, ez a vilag egyik legtermeszetesebb dolga.
2014. aug. 2. 07:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen zavarban vagy. Beszélgessetek hárman a témáról. Hiszen nemsokára te is nagylány leszel, és anyuékat fogja zavarni, amit a szobádból hallanak majd. :)
2014. aug. 2. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Kb. ennyi idős voltam, amikor akaratlanul végighallgattam a testvérem és a barátnője szeretkezését. Nekem is kellemetlen érzés volt. Szerintem egyszerűen annyi az oka, hogy ez egy elég intim tevékenység, amihez semmi köze egy harmadik embernek. Persze, hogy zavarba jön, aki ilyet lát vagy hall.

A szexfilm mondjuk más, oda szándékosan ül le az ember, direkt azt akarja nézni, kíváncsi rá, meg ott idegen emberek vannak, nem családtagok.

2014. aug. 2. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
25 vagyok, barátom van, de nekem még most is kellemetlen lenne, ha anyámékat hallanám meg véletlen. Totál normális, hogy kellemetlenül érzed magad miatta, mert ez az ő magányügyük és nem kéne hallanod. Más kérdés, hogy véletlen mégis hallod. Mikor négyszemközt vagytok anyuddal, nagyon finoman említsd meg neki a problémát, de tényleg finoman, mert neki is irtó ciki lesz, ő sem akarja, hogy halld :)
2014. aug. 3. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
*magánügyük, csak ma nem tudok írni
2014. aug. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!