Van itt olyan, aki a gyermeke születésekor nem értesítette a szüleit rossz viszony miatt?
Kicsit részletezem: a terhességem elején anyám kijelentette, hogy szülés után haza kell költöznöm, hogy segíteni tudjon, a férjem pedig napi szinten ingázik hozzánk. 30 km-re lakunk, anyu még dolgozik, hozzánk nem akar költözni.
Nemet mondtam.
6 hónap alatt nem sikerült kibékítenem, mert szerinte ezzel földig aláztam. Csak akkor állna velem szóba, ha a gyereket odaadnám neki, de nekem már nem kell haza költöznöm.
Ezek után felmerült bennem, hogyha megszületik a baba, ne értesítsem.
a saját hülyeségébe kergeti magát
értesítsd majd eldönti magában hogy mit akar haragudni, nem haragudni
rosszabb, mint egy gyerek
Egy telefont azért megér.
Mondom úgy, hogy a férjem az első gyerek előtt sem beszélt már az anyjával (alkoholista volt, már évek óta nem találkozott senki vele, előtte az esküvőre, lakodalomra meghívtuk, nem jött), mégis elkérte a nagyitól a telefonszámot, és felhívta az anyját a gyerek születésekor. Többször hívta, az anyja kinyomta, majd írt egy sms-t a férjem a hírrel és a fontosabb adatokkal. 4 hónappal később egy hajnalban felhívta a férjemet, hogy megszületett-e már a gyerek, és ő most megnézné, férjem finoman közölte, hogy napközben kéne. Ebben az évben karácsonykor felkerestük, fogadkozott, hogy elön majd hozzánk, és bízzuk rá a gyereket, én meg menjek vissza dolgozni, mondtuk, jöjjön, ismerkedjenek meg előbb... Azóta is jön. Ennek 6 éve, megszületett a második gyerek is közben, de már nem szólt neki a férjem, pedig kértem rá. Nem erőltetem, túl sok a fájdalom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!