17 éves lányom terhes lett, mit tegyek?
Védekezett, mi?
Bevett két szem Saridont, aztán durr bele, ahogy Rocco szokta.
"rendkívül és őszintén sajnálom azokat a kamaszokat, akiket ilyen világnézetű szülőkkel ver a sors - ezt gondolo"
Szíved joga sajnálni őket. Végülis miről maradnak le? Egy művi beavatkozásról, ahol elvesznek egy életet. És mit kaptak érte? Pár orgazmust. Amit átélhettek volna később is. Megérte?
Én ezt kizártnak tartom, hogy védekeztek, szerintem csak mentik magukat.
Én 16 éves koromban veszítettem el a szüzességem, tablettáztam. Egy időben óvszert is használtam, most megint tabletta. És sose volt semmi gond.
Amúgy nem, a 17 abszolút nem elsietett.
Valaki írta,hogy 19 évesen vesztette el. Én 16 évesen lettem szerelmes, vártam volna három évet, mikor fűtött a vágy, hajtottak a hormonok, és amikor kettesben voltunk másra alig tudtam gondolni?
Ettől még nem voltam felelőtlen.
Ha mégis beütött volna a baj, én örökbe adtam volna, ez biztos.
Kérdező, a lányodnak is ezt ajánlom. Neki még nem mondtad ezt a lehetőséget?
24/L
"Valaki írta,hogy 19 évesen vesztette el. Én 16 évesen lettem szerelmes, vártam volna három évet, mikor fűtött a vágy, hajtottak a hormonok, és amikor kettesben voltunk másra alig tudtam gondolni? "
Te mit tettél volna, ha teherbe esel? Mert az a fontos, hogy arra mit válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!