17 éves lányom terhes lett, mit tegyek?
A tinikori szex meg a sok partner nem ugyan az. Én nem egy kezemen, egy ujjamon megtudom számolni a partnereim ;) 16 éves koromtól boldogok vagyunk.
gyertek, pontozzátok le ezt is.
Kedves 90.
Felelősséggel szexelek. 16 évesen is felelősséggel tettem. Ha mégis baj lenne, ugyan ott lennék mint akkor
"Ha terhes leszek, nyílt örökbefogadással örökbeadom. Tudom ki kapja, ki neveli, hogy néz ki, ha a szülők engedik, találkozások is lehetségesek."
Ezt mondod most, de más dolog benne lenni a szituációban, hogy akkor most odaadod azt a gyönyörű kisbabát, a saját gyermeked valaki másnak. Akkor megkérdeznélek, hogy na, most is ilyen könnyedén megy, mint ahogy ezt leírod?
81-es vagyok.
Én is egy kezemen meg tudom számolni, pedig akkor a tapasztalataid alapján nekem is mindenkire rá kellett volna vetnem magam :)
Nekem ezek voltak a tapasztalataim, hogy akik lány gimnáziumba jártak, szüzességi fogadalmat tettek, ódzkodtak a szextől, mint a tűztől, őket kapta el a gépszíj.
A 13-14-15 évesek más téma, itt a 17-18 éves "elsietésre" reagáltam.
Nem menne könnyedén, de tudok racionálisan és önzetlenül gondolkodni.
Mi a jobb?
1. Halál
2. Rossz környezet egy tini anyánál
3. Egy szerető család, akik rá vártak évek óta
Van ismerősöm, aki 15 évesen lett terhes. Megtartotta. Azóta született még gyermeke. Most 29 éves, és főiskolán tanul, gyerekeit neveli a férjével, a gyerekek apjával.
Ez is lehet ám egy lehetőség. Nem feltétlenül lesz rossz élete, csak mert tiniként megszüli.
Najó, ha már állandóan lepontoztok: MI a baj az örökbefogadással/adással?
De komolyan.
Aki abortuszt javasol, azzal nincs baj, de aki egy meddő családnak adná a babáját az hülye??
Odaadni is nehéz, de megölni talán könyyebb?
Erre kérek REÁLIS ÉRVEKET.
nem gombnyomogatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!