17 éves lányom terhes lett, mit tegyek?
Nem vagyok tökéletes, 120-as, de a férjed hülyeséget mond.
Egy babád meghalt a te döntésed miatt, egy most születik. Lehetne már két gyermeked.
Nagy öröm, tényleg.
Puszi <3
115# Hat akkor most verd a melled!
Szamomra nem ember egy embrio, sajnalom, hogy ez nem fer bele a te ertekrendedbe. Majd sirok a sarokban, hogy nem vagyok olyan ertekes , mint te.
Valószínűleg nem is lett volna hova megszületnie,mivel a szüleim 17évesen kitagadtak otthonról,egy nagymamám volt,ő is kórházban.. a baba apja,pedig mikor megtudta,napokig nem jött haza(nála laktam) és amikor megjött csak annyit mondott 24órám van összepakolni.
Így mentem egy munkatársamhoz lakni.. biztos jó lett volna így gyereket vállalni.. és ne gyere nekem az anyaotthonnal. magamat alig tudtam fenn tartani,hát miből vettem volna a babának bármit.. természetesen r*hadt nehéz volt,és nem mondom,hogy jobban éreztem utána magam miután megtettem. nincs rá mentség,bevallom nem tudtam volna egyedül felnevelni :(
Kérdező
Eddig hogy állnak a dolgok? Mi lesz? Lányod hogy van? Figyelj a kis lelki világára
Szerintem sem védekeztek felelőségteljesen.
Nézd, én 19 éves vagyok. Múlt pénteken kiszakadt a gumi. De nem ültünk le a barátommal rágni a körmeinket, hogy mi lesz, hanem még aznap kértem 72 órás tablettát. Ha esetleg mégis baba lesz a vége a dolognak, akkor örökbe fogjuk adni.
Igazából nem lehet mentsége a lányodnak, mert eléggé észrevehető, ha kiszakad a gumi. Az ijedtsége sem foghatja, hiszen mi is megijedtünk, de tudtuk, mit kell tennünk. Esetleg nem félt veled erről beszélni? Mert csak ezt tudom elképzelni.
A lényeg, hogy támogasd és állj mellette, akármilyen döntést is hoz. Most nagyon szüksége van rád, és hogy érezze, szereted őt. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!