17 éves lányom terhes lett, mit tegyek?
alapvetően régimódi vagyok és nem az esküvőmön vesztettem el én sem, igazan nem is tizen évesen... és úgy gondoltam h nem kéne neki sem tizenévesen, legalábbis addig míg az érettségi nincs meg. De mindenki azt mondtah ne legyek ilyen régimódi. Majd a gyerekem engem fog utálni h egyedül én nem enedem meg. és itt nem engedem-nem engedem a kérdés!!! Hanem ha szép szóval elmondtam volna, kértem volna h ne tedd még, megtalálod ez a boldogságot 2-3 évvel később is... akkor most nem látnám a gyerekemet így összetörve... Mert hallgattam a sok liberális nézetre! Hogy nehogy engem hülyézzenek le... pedig inkább engem szidtak volna, mint most a gyerekemet...
A fiú is csak bambán néz... tejfeles szájú kamasz. és persze azt mondja, amit a lányom akar az lesz és h mellette áll. A szülei is kétségbe vannak esve. Igazából ez a lányos anya terhe, de nagyon... nem kívános senkinek!
38: Én speciel 17 évesen már szexeltem, nem akartam gyereket, csak azt csinálni, mint mindenki más abban a korban.
Nem lettem várandós. Nem ezen múlik.
"Mikor nem szexeltek a 17 évesek? Akkor, amikor 14 évesen már férjhez is adták őket?"
Csak épp akkor meg is szülték, ha baba lett belőle. Nem apró különbség!
"Egyszerűen eltolódott a felnőtté válás, mert sokáig járunk iskolába, aztán meg dolgozni kezdünk, és 30 előtt kevesen érzik alkalmasnak az időt."
Attól még lehet felelősségteljesen nemi életet élni. Túl sok a véletlenülteherbeestem mese itt a gyk-n is. És lehet nemet is mondani a nemi életre.
"De ettől még biológiailag a 17 évesek ugyanolyanok, mint 200 éve voltak. Szerelmesek lesznek, erős vonzalmaz éreznek egymás iránt, és ezt nem lehet addig halogatni, amíg gyereket nem akarnak."
Ettől még nem kötelező 17 éves gyereklányként szexelni. Pont emiatt, mert kisbaba lesz belőle. Láttál te már elabortált magzatot? Már az ujjai is kifejlődtek 12 hetesen, teljesen egyértelmű emberformája van. Él, dobog a szíve. Ez tény, nem érzelmi kérdés.
43: "Az élet tette szét a lábad, vagy te magad? Kukába ment egy élet. Mondhattál volna nemet is."
Nem, én tettem szét a lábam, az első fél évben akkor, ha óvszert húzott a barátom, miután pedig már 1 hónapja szedtem a gyógyszer, és túl voltam az első megvonásos vérzésemen, óvszer nélkül. Eszem ágában nem volt nemet mondani egy olyan dologra, amit szeretek, mert bármilyen elfogadhatatlan is a prűd szentfazekak számára, igen, szeretem a szexet és ez 17 évesen is így volt. És nem akarok gyereket, ezért védekezek az első perctől kezdve. És igen, velem cseszett ki az élet, mikor én voltam az 1%, akinek fogamzásgátló felelősségteles szedése mellett is becsúszott a terhesség.
46: kisebb teher??
Nézzük csak a statisztikát, mit mondanak, akik már megölették a magzatukat:
23%-nak vannak abortusszal kapcsolatos hallucinációi
35% tapasztal olyat, hogy az abortált gyermek visszatér hozzá
54%-nak vannak az abortusszal kapcsolatos rémálmai
69% érzi úgy, hogy megőrült
73% úgy érzi, hogy újra átéli az abortuszt (flashback)
81% nem tud másra gondolni, csak az abortált gyermekre
61% növelte az elfogyasztott alkohol mennyiségét
65%-nak vannak öngyilkossági gondolatai
69% szexuálisan gátolttá vált
73% úgy érzi, hogy újra átéli az abortuszt (flashback)
77% képtelen a helyes kommunikációra
81% tapasztalt visszatérő sírógörcsöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!