Szerintetek mit tegyek a közös házunkkal kapcsolatban?
20,as az anyukának több joga van a házhoz mert ő dolgozott meg érte az apukával, a kérdező meg csak az igényeit lobogtatja ezerrel.
El kell költözni albérletbe, ha a mama nem bírja fenntartani akkor majd eladja a házat, de semmi joga a kérdezőnek rákötelezni hogy adja el.
sok naív idióta......most példának hozom az én anyámat.
én anyám is az apjától örökölt,csak beletette a valagát a készbe.Akkor mivel különb,mint mondjuk én aki ugyanezt szeretném tenni?Lehet h a kérdező anyja a kis ujját sem mozdította meg az életben.akkor mi is jár neki?jah igen igazad van SEMMI.amit meg a kérdező örökölt az apjától,ahhoz az anyjának SEMMI,DE SEMMI KÖZE.Az apuka hagyhatta vna anyukára is az egészet,és majd utána az anyuka a gyerekekre,de lehet h az apuka tudta,h milyen az asszony...de ezek csak feltételezések.amíg nem ismeritek a háttér információkat addig ne csesztessétek a Kérdezőt! -.-
Ha az anyukád a saját apjától örökölt egy házat akkor ahhoz apádnak semmi köze nem volt, max csak akkorha anyád tök rendes volt és apádra íratta a felét.
Bírom a sok ingyenélőt akik lesz...ák hogy a szüleik normálsan felnevelték őket és ahelyett hogy visszaadnának valamit inkább eladnák az anyjuk feje felől a házat. Már kezdem érteni miért hozták be az örökösödési törvénybe idén hogy az elhunyt után már a házastárs is örököl nemcsak a kölykök. Gondolom a sok hálátlan utód rögtön megakart volna szabadulni az életben maradt szülőtől.
26, én röhögök rajtad meg a kérdezőn mert ha az anyuka nem akarja eladni a házat akkor a lánykája az istennek se fogja tudni kirakni onnan ;)
Lehet itt jönni olyanokkal mint hogy menjen bíróságra osztatlan közös megszűntetésével de ez egy per és évekig tart, sok pénzbe kerül és ha nem tudnak megegyezni melyik fizeti ki a másikat akkor a bíróság árverezi el a házat de mire ez megtörténik addigra lehet már a mama is meghal de álmodozzatok csak hogy kirakjátok az anyátokat a saját házából ;)
Szóval kedves kérdező ha nem tetszik a szitu akkor húzzál albérletbe és perelgessed anyádat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!