Huszonévesen visszatérő rémálmaim voltak az akkori házunkkal kapcsolatban. Amióta elköltöztünk, hirtelen megszüntek a rémálmok. Lehet, hogy nem is álom volt?
Huszonévesen egyszer csak felbukkant egy álmom, hogy a kertünkben (Bpest) elesett katonák maradványi vannak eltemetve. Számtalanszor visszatért ez az álom és odáig fajult, hogy sötétedés után már nem mertem egyedül a kertbe menni, mert mindig olyan rossz érzés fogott el. Aztán 28 éves koromban elköltöztünk onnan és azóta sem álmodtam ilyet, A mostani kertünkben nagyon szeretek akár egyedül is üldögélni, nézni a csillagokat, hallgatni a tücsköket és sosincs rossz érzésem, nem félek.
Lehet, hogy ez a régi háznál nem is álom volt?
Első: az ismerőseid/barátaid nem "jártasak" ebben, hanem egy bizonyos piramisjátékot működtető szekta karmai közé kerültek, és az ott tanított agyatlanságokban "jártasak", a "gyémánt szintet" pedig pénzért vásárolták meg.
A kérdezőnek: bár én nem hiszek az ilyesmikben, de esetleg utánaérdeklődhetnél, hogy az a ház, ahol laktatok, nem-e épült véletlenül egy volt katonatemető helyére, ill. hogy elképzelhető-e, hogy ott valamikor temettek el katonákat....minden esetre érdekes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!