Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim megtudták, hogy...

A szüleim megtudták, hogy prostituált lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzatartozik, hogy a szuleim nagyon zsugori emberek, konyorognom (szo szerint, terdenallva) kellett uj cipoert, mikor a reginek esett le a talpa. Mikozben ok szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek.

15 eves korom ota dolgoztam, 17 evesen suli mellett minden nap, ejfelre jartam haza, 6-kor keles. Kituno erettsegit tettem.

21 eves vagyok, sajnos ami erdekel, az nem tamogatott szakma, igy fizetnem kellett. 3 honapig birtam, hogy konyorognom kellett a tandijert itthon, nem volt munkam. folyton megalaztak, kirohogtek, semmirekellonek neveztek.

Feljottem Pestre, talaltam egy tok aranyos kis lakast. Naponta 3 ferfit fogadok, egy nap igy 40-50 ezer forintot keresek... Lelkileg birom, erzeketlen lettek az evek alatt, a penz szamit csak most nekem, meg a tanulás.

A batyam meglatott egy oldalon, a szuleim felutaztak hozzam, ajtomat vertek es hasonlok.. Nem nyitottam ajtot, felek toluk...

2014. nov. 11. 08:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
53%

"ajtomat vertek es hasonlok"

Akkor talán ne nyiss ajtót. Ha már látatlanban is agresszívak, akkor szemtől szembe ki tudja mi lesz.

Eddig tettek rád, ezek után sem hiszem hogy sok jót várhatsz tőlük, különösen ha ököllel verik az ajtódat. Majd ha felnőtt kultúrember módjára sikerül viselkedniük, akkor lehet leülni dumálni.

Addig is, keress másik albit, és intézd úgy, hogy ők ne tudják hova költözöl. Ne hagyd magad terrorizálni.

Tarts magadnál és a lakásban több helyen is paprika sprét, járj szűrésre, mindig használj gumit, és legyen valaki a közelben aki szükség esetén a segytségedre siethet (pl. jóbarát, lakótárs).

Ügyelj a lelki egyensúlyodra, beszélgess hasonló élethelyzetben élőkkel, ne fásulj be.

" Qrvanak alltal, a konnyebb utat valasztottad. Majd kesobb fogsz ezert fizetni, de rengeteget."

Egyáltalán nem könnyű út. Több szempontból is veszélyes, társadalmilag morálisan elitélt munka, de sokat fizet anyagilag. Ha már a fenenagy moralizálásnál tartunk, én fel tudok sorolni legalább tíz sokkal gázosabb melót mint ez, amiket érdekes mód nem köpnek le egy csulányi habkönnyed szexizmussal.

Egyébként is, a te morális iránytűd nem a kérdezőé, úgyhogy húzd vissza a fejed a hátsódba csigabiga.

Az mondjuk nem derült ki, hogy mire fel voltak zsugaoriak a szülők, de a nagy különbség amit én látok, hogy ő nem csak ész nélkül kuporgat, hanem használja a pénzt, és értelmes dolgokra költi.

2014. nov. 11. 10:57
 42/55 anonim ***** válasza:
41-es: Mi az a tíz gázosabb meló?
2014. nov. 11. 11:01
 43/55 anonim ***** válasza:
57%

41-es: Mi az a tíz gázosabb meló?

politikus, bankár, emberkereskedő, drogbáró, szekta vezér, frontvonalban lévő katona, korrupt rendőr, uzsorás, gyerekmunka felügyelő, kivégzőtiszt, böllér...

2014. nov. 11. 11:17
 44/55 anonim ***** válasza:
55%

Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal:

"politikus, bankár, emberkereskedő, drogbáró, szekta vezér, frontvonalban lévő katona, korrupt rendőr, uzsorás, gyerekmunka felügyelő, kivégzőtiszt, böllér..."

Az emberkereskedő, drogbáró, szekta vezér ezek nem munkák hanem törvény által tiltott cselekmények. Kivégzőtiszt, nincs is Magyarországon ahhoz halálbüntetés is kéne. A frontvonalban lévő katona meg elég nyitott kérdés. Ha valaki megszállás ellen védekezik az nem biztos, hogy olyan rossz, de mindig meg lehet indokolni mindkét oldalról. Gyermekmunka felügyelő? Ember te hol élsz de most nem azért, tilos a gyermekmunka. Az általad említettek fele nemhogy nem munka de még csak nem is foglalkozás, komolyan melyik világból jöttél. Persze, hogy a bűnözők rosszabbak, de a legrosszabbhoz mérten nem nagy művészet jobbnak lenni. A legális munkáknak meg úgy általában messze alatta van erkölcsileg a prostitúció.

2014. nov. 11. 11:32
 45/55 anonim ***** válasza:
59%

Ha valóban igaz az, hogy napi 40 ezret keresel, akkor csak a munkanapokra számítva 10 hónap alatt meg kell keresned egy 8 millás lakás árát. Persze, ha a felét mindjárt el is tapsolod, akkor majd' két évig kell masszíroznod. A masszőr egyébként is jó szakma.

Egyébként a bátyád vajon miért nézeget olyan oldalakat, ahol te hirdeted magad?

Veszélyes szakmát választottál. Javaslom nézd meg a "Szlovén lány" c. filmet, és tudd, mikor kell abbahagyni.

2014. nov. 11. 11:55
 46/55 anonim ***** válasza:
67%
Egészségügy mi? Én is ott dolgozom ne röhögtess már hogy nem találtál munkát, minden idi*tát felvesznek mert nincs ápoló. Az orvosi mellett pedig rengeteg ismerősöm dolgozott és dolgozik, szóval ez is kamu. Az hogy te gyorsan sok pénz akartál keresni, az a te bajod. Azért kíváncsi leszek melyik férfi fogja ezt a múltat elfogadni, mondjuk nem is érdekel. Bármelyik nő lehetne k***a csak a legtöbbnek nincs hozzá gusztusa. Az meg hogy a szüleid ilyenek sajnálom, de nem kell mindent rájuk ,kenni, a szüleim miatt és lehetnék alkoholista, semmirekellő, 5 gyerekkel. De tudod a saját életedet úgy éled ahogy neked jó. Én inkább azt tanultam meg tőlük, hogy hogyan nem akarok élni. Ha igaz ez a sztori nagyon meg fogod bánni később, csak akkor már nem fogod tudni vissza forgatni az időt.
2014. nov. 11. 12:17
 47/55 anonim ***** válasza:
75%

barátom orvosi mellet heti 3x10 órát dolgozik (hétvégén éjszaka). szóval ha akarnál, járhatnál egyetemre. plusz így esélyed sincs kikerülni ebből a közegből, mert nem tudom mit tanulsz, de pl. ha lesz egy mittudomén ápoló okj-d, és azzal akarsz elhelyezkedni, azzal megint csak zuhanni fog egy óriásit az életszínvonalad. én valahol megértem, hogy mi vezetett ide téged (pszichológusnak tanulok és mostanában rengeteg megrázó esettel találkozok), de ha akarsz családot és akarsz tisztességes, harmonikus életet, akkor egyrészt ne maradj benne sokáig ebben a közegben, tudj kiszállni, másrészt tanulj vmi olyat, amivel hasonló életszínvonalat tudsz biztosítani magadnak, különben tuti vissza fogsz csábulni.

már ha nem kamu a kérdés.

2014. nov. 11. 13:09
 48/55 anonim ***** válasza:
50%

Más is el tudott menni dolgozni, nem kell a duma, hogy nincs munka.

Curva lettél, ez van.

Az érzéketlenség az összes párkapcsolatodra ki fog hatni, soha nem lesz normális párkapcsolatod. És az életben ki nem fogsz szállni sosem, mert túl könnyen szerzed a pénzt. Egyre többet és többet akarsz majd, elindultál a lejtőn lefele.

Drogos prostiként végzed valami csatorna mentén.

Nem tudlak sajnálni.

2014. nov. 11. 14:36
 49/55 anonim ***** válasza:

Na, azért egyetem mellett is lehet dolgozni. Krválkodni pláne, de nem arra gondoltam. Saját házat, de akár garzont meg nem sokan vesznek hitel nélkül. ..

Kb olyan vagy, mint a családod, mondjuk, ebben ők a sárosak.

2014. nov. 11. 14:49
 50/55 anonim ***** válasza:
Azt nem értem ha fél évig nem beszéltetek, akkor honnan tudják, hogy hol laksz?
2014. nov. 11. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!