Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim megtudták, hogy...

A szüleim megtudták, hogy prostituált lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzatartozik, hogy a szuleim nagyon zsugori emberek, konyorognom (szo szerint, terdenallva) kellett uj cipoert, mikor a reginek esett le a talpa. Mikozben ok szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek.

15 eves korom ota dolgoztam, 17 evesen suli mellett minden nap, ejfelre jartam haza, 6-kor keles. Kituno erettsegit tettem.

21 eves vagyok, sajnos ami erdekel, az nem tamogatott szakma, igy fizetnem kellett. 3 honapig birtam, hogy konyorognom kellett a tandijert itthon, nem volt munkam. folyton megalaztak, kirohogtek, semmirekellonek neveztek.

Feljottem Pestre, talaltam egy tok aranyos kis lakast. Naponta 3 ferfit fogadok, egy nap igy 40-50 ezer forintot keresek... Lelkileg birom, erzeketlen lettek az evek alatt, a penz szamit csak most nekem, meg a tanulás.

A batyam meglatott egy oldalon, a szuleim felutaztak hozzam, ajtomat vertek es hasonlok.. Nem nyitottam ajtot, felek toluk...

2014. nov. 11. 08:05
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
84%

Yup, sz@r családi háttér, nevelés 0, persze, hogy a gyerek erkölcse is 0. Már amennyiben nem kitaláció a kérdés, lehet az is. (meglepne ha valaki kitűnő érettségivel nem egyetemre vagy főiskolára akarna menni). Meg a történet is sántít itt-ott.

Amúgy lehet normális munkával is tanulni, meg házat venni. Csak nem egyszerű. Szerintem csak elhatározás kérdése. Mindig van más út.

2014. nov. 11. 09:41
 32/55 anonim ***** válasza:
96%
A fő kérdésed az volt, hogy a szüleidet hogy kezeld, most, hogy fel kéne vállalni, amit csinálsz, de te csak a pénzről beszélsz.
2014. nov. 11. 09:45
 33/55 Bence_ ***** válasza:
91%
Fejezd be majd a sulit, hogy legyen értelme annak amit most csinálsz.
2014. nov. 11. 09:57
 34/55 A kérdező kommentje:

Azert nem mentem egyetemre, fosulira, mert azok mellett nem lehet dolgozni. Hidd el, oda keszultem, de a szuleim hogy fizettek volna az atlaszt meg a tobbi nem 2 forintos kiadast? Orvosi mellett meg nem igazan lehet dolgozni. Bármelyik evben bekerulhetnek, rengeteg pontom van... De mire elvegzem.. :(

Ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat.

2014. nov. 11. 10:10
 35/55 anonim válasza:
93%
Még fogadsz férfiakat ?
2014. nov. 11. 10:22
 36/55 anonim ***** válasza:
88%

"ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat"

Hát igen azt látom :D

2014. nov. 11. 10:27
 37/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, netan tudod, mit tanulok? Vagy csak pofazni tudsz?
2014. nov. 11. 10:36
 38/55 Bence_ ***** válasza:
92%

Levelező, távoktatásra járhatsz így marad időd a munkádra.

Nagyon dühös vagy a szüleidre?

2014. nov. 11. 10:39
 39/55 anonim válasza:
93%

én vmiylen szinten megtudom érteni a kérdezőt.

Tudom ,hogy miyle naz ha vkine ka szülei gyakorlatilag ellenségei.

Azt viszont nem értem hogy miért pont prostinak kellett állni ? mást nem tudtál volna csinálni ? az oké igy naponta megekresel 50 rongyot de akkor is...főleg ugy hoyg jó tanuló voltál.

Még mindig prosti vagy vag már abba hagytad és más munka után néztél ?

2014. nov. 11. 10:43
 40/55 anonim ***** válasza:
28%

"Azert nem mentem egyetemre, fosulira, mert azok mellett nem lehet dolgozni. "

- Tényleg? Én buta, azt hittem pont erre való a levelező szak.

"Ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat."

- Ja azt látom. Amúgy biztos jobb prostinak lenni mint hosszú ideig diáknak munkával...fuck logic.

2014. nov. 11. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!