A szüleim megtudták, hogy prostituált lettem. Mit tegyek?
A sztorihoz hozzatartozik, hogy a szuleim nagyon zsugori emberek, konyorognom (szo szerint, terdenallva) kellett uj cipoert, mikor a reginek esett le a talpa. Mikozben ok szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek.
15 eves korom ota dolgoztam, 17 evesen suli mellett minden nap, ejfelre jartam haza, 6-kor keles. Kituno erettsegit tettem.
21 eves vagyok, sajnos ami erdekel, az nem tamogatott szakma, igy fizetnem kellett. 3 honapig birtam, hogy konyorognom kellett a tandijert itthon, nem volt munkam. folyton megalaztak, kirohogtek, semmirekellonek neveztek.
Feljottem Pestre, talaltam egy tok aranyos kis lakast. Naponta 3 ferfit fogadok, egy nap igy 40-50 ezer forintot keresek... Lelkileg birom, erzeketlen lettek az evek alatt, a penz szamit csak most nekem, meg a tanulás.
A batyam meglatott egy oldalon, a szuleim felutaztak hozzam, ajtomat vertek es hasonlok.. Nem nyitottam ajtot, felek toluk...
Yup, sz@r családi háttér, nevelés 0, persze, hogy a gyerek erkölcse is 0. Már amennyiben nem kitaláció a kérdés, lehet az is. (meglepne ha valaki kitűnő érettségivel nem egyetemre vagy főiskolára akarna menni). Meg a történet is sántít itt-ott.
Amúgy lehet normális munkával is tanulni, meg házat venni. Csak nem egyszerű. Szerintem csak elhatározás kérdése. Mindig van más út.
Azert nem mentem egyetemre, fosulira, mert azok mellett nem lehet dolgozni. Hidd el, oda keszultem, de a szuleim hogy fizettek volna az atlaszt meg a tobbi nem 2 forintos kiadast? Orvosi mellett meg nem igazan lehet dolgozni. Bármelyik evben bekerulhetnek, rengeteg pontom van... De mire elvegzem.. :(
Ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat.
"ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat"
Hát igen azt látom :D
Levelező, távoktatásra járhatsz így marad időd a munkádra.
Nagyon dühös vagy a szüleidre?
én vmiylen szinten megtudom érteni a kérdezőt.
Tudom ,hogy miyle naz ha vkine ka szülei gyakorlatilag ellenségei.
Azt viszont nem értem hogy miért pont prostinak kellett állni ? mást nem tudtál volna csinálni ? az oké igy naponta megekresel 50 rongyot de akkor is...főleg ugy hoyg jó tanuló voltál.
Még mindig prosti vagy vag már abba hagytad és más munka után néztél ?
"Azert nem mentem egyetemre, fosulira, mert azok mellett nem lehet dolgozni. "
- Tényleg? Én buta, azt hittem pont erre való a levelező szak.
"Ugyhogy valasztottam egy egeszsegugyhoz kozeli palyat."
- Ja azt látom. Amúgy biztos jobb prostinak lenni mint hosszú ideig diáknak munkával...fuck logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!