Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért utál mindenki pont engem?

Pegazus900 kérdése:

Miért utál mindenki pont engem?

Figyelt kérdés

Én sem szeretem őket...

De hihetetlen hogy van egy nővérem és ő már már szent én meg egy kis bunkó állat.Igaz kimondom amit gondolok meg mondom a véleményem elég keményen, DE igazat mondok!

A nővérem hazudozik szart sem csinál a lakás körűl stb.

Ja, de valamivel mégis jobb mint én mert ő pénzt hoz a házhoz, elnézést -.-

Én pedig nem vagyok a bocsánat kérős fajta.

Anyám a hülyét játsza pl. mondom megyek filmet nézni elmondtam mit nézek.Kiment cigizni, bejön erre:

-ó milyen filmet nézel?

Erre be pipulok mert már tököm tele van ilyenekkel és voltak már rosszabbak is.Hogyan tudnám ezeket elkerülni nem akarok be dühödni mindig minden fajta marhaságon.

Mert ez csak nekem rossz szerintem ők ezt már csak élvezik...

2014. febr. 25. 18:19
 1/4 anonim válasza:
25%
sanax! testvér sanax!
2014. febr. 25. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Miért utál mindenki pont engem?

Én sem szeretem őket... "

Most akkor miért zavar? Amit adsz, azt kapsz... Ha te bunkózol, mi a fittyért legyenek veled kedvesek?

Amúgy az írásodból az jön le, hogy téged nem utálnak, csak te utálsz mindenkit, és egy kis ideggombóc vagy.

2014. febr. 25. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a kérdést feltetted elég bunkó a stílusod. Lehet pont ezért nheztelnek rád.Az hogy anyukádról is így beszélsz, az vicc. Lehet hogy a nővéred lusta és sz*rt sem csinál, és még hazudik is. De gondolom nem ekkora paraszt mint te a szüleivel,és megvana tisztelet.Az hogy te őszinte vagy , az tök jó.Csakhogy az őszinteség sokszor elég fájó /bántó dolog, és néha érdemes inkább csendben maradni.
2014. febr. 25. 19:03
 4/4 anonim válasza:
Az igazság néha fáj az embereknek... Én is őszinte vagyok, sokan nem csípnek miatta.
2014. márc. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!