Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim megtudták, hogy...

A szüleim megtudták, hogy prostituált lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzatartozik, hogy a szuleim nagyon zsugori emberek, konyorognom (szo szerint, terdenallva) kellett uj cipoert, mikor a reginek esett le a talpa. Mikozben ok szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek.

15 eves korom ota dolgoztam, 17 evesen suli mellett minden nap, ejfelre jartam haza, 6-kor keles. Kituno erettsegit tettem.

21 eves vagyok, sajnos ami erdekel, az nem tamogatott szakma, igy fizetnem kellett. 3 honapig birtam, hogy konyorognom kellett a tandijert itthon, nem volt munkam. folyton megalaztak, kirohogtek, semmirekellonek neveztek.

Feljottem Pestre, talaltam egy tok aranyos kis lakast. Naponta 3 ferfit fogadok, egy nap igy 40-50 ezer forintot keresek... Lelkileg birom, erzeketlen lettek az evek alatt, a penz szamit csak most nekem, meg a tanulás.

A batyam meglatott egy oldalon, a szuleim felutaztak hozzam, ajtomat vertek es hasonlok.. Nem nyitottam ajtot, felek toluk...

2014. nov. 11. 08:05
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
31%
A k.vák a legőszintébb nők.
2014. nov. 11. 09:15
 22/55 A kérdező kommentje:

Kulonben megvalogatom, kiket fogadok... 40 felett nem, csaladost nem, stb. Csak, akik szimpatikusak..

Dekorativ vagyok, ezert fizetnek ilyen sokat... Gazdag palik, milliárdosok...

2014. nov. 11. 09:17
 23/55 anonim ***** válasza:
55%

"a szuleim... szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek. "

"Sajat hazat akarok venni, arra gyűjtök...Ehhez bizony penz kell."

Nem tűnt fel neked, hogy pont olyan vagy mint a szüleid, mert te is csak számolgatod egész nap a pénzedet!

Illetve mégsem, mert anyád talán nem kur*válkodással szedte össze a pénzt.

2014. nov. 11. 09:18
 24/55 A kérdező kommentje:
Volt egy spanyol milliardos vendegem.. Fel oraert fizetett 370000 ftot, es csak csokoloztunk, massziroztam..
2014. nov. 11. 09:19
 25/55 anonim ***** válasza:
93%

09:15

Ezek szerint óvakodjak az őszinte nőktől??!

2014. nov. 11. 09:19
 26/55 A kérdező kommentje:
Anyam semmit sem csinált egész életében. 3 ledolgozott eve van!!!! Apam sem legalis munkákból keresett annyi penzt, elhiheted.
2014. nov. 11. 09:20
 27/55 anonim ***** válasza:
76%

najo, a spanyol milliardosnal lett nyilvanvalo, hogy kamu az egesz.

Ettol fuggetlenul a qrva az qrva, es nem mentseg az hogy maskepp nem tudja elerni amit akar. Tanult volna valami piackepes dolgot, de nem inkabb, nekiall faxokat xopkodni.

2014. nov. 11. 09:24
 28/55 anonim ***** válasza:
#25 ahogy mondod
2014. nov. 11. 09:25
 29/55 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy tanuló vagyok? De a szakmammal majd annyit keresek egy hónapban, mint most max egy hét alatt.

Spanyolországban nincsenek milliardosok szerinted, vagy megis mi a gondod?

2014. nov. 11. 09:27
 30/55 anonim ***** válasza:
68%
Lekváros buktát mert azt szeretem
2014. nov. 11. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!