A szüleim megtudták, hogy prostituált lettem. Mit tegyek?
A sztorihoz hozzatartozik, hogy a szuleim nagyon zsugori emberek, konyorognom (szo szerint, terdenallva) kellett uj cipoert, mikor a reginek esett le a talpa. Mikozben ok szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek.
15 eves korom ota dolgoztam, 17 evesen suli mellett minden nap, ejfelre jartam haza, 6-kor keles. Kituno erettsegit tettem.
21 eves vagyok, sajnos ami erdekel, az nem tamogatott szakma, igy fizetnem kellett. 3 honapig birtam, hogy konyorognom kellett a tandijert itthon, nem volt munkam. folyton megalaztak, kirohogtek, semmirekellonek neveztek.
Feljottem Pestre, talaltam egy tok aranyos kis lakast. Naponta 3 ferfit fogadok, egy nap igy 40-50 ezer forintot keresek... Lelkileg birom, erzeketlen lettek az evek alatt, a penz szamit csak most nekem, meg a tanulás.
A batyam meglatott egy oldalon, a szuleim felutaztak hozzam, ajtomat vertek es hasonlok.. Nem nyitottam ajtot, felek toluk...
Kulonben megvalogatom, kiket fogadok... 40 felett nem, csaladost nem, stb. Csak, akik szimpatikusak..
Dekorativ vagyok, ezert fizetnek ilyen sokat... Gazdag palik, milliárdosok...
"a szuleim... szamolgattak a tobb milliot, amit felretettek. "
"Sajat hazat akarok venni, arra gyűjtök...Ehhez bizony penz kell."
Nem tűnt fel neked, hogy pont olyan vagy mint a szüleid, mert te is csak számolgatod egész nap a pénzedet!
Illetve mégsem, mert anyád talán nem kur*válkodással szedte össze a pénzt.
09:15
Ezek szerint óvakodjak az őszinte nőktől??!
najo, a spanyol milliardosnal lett nyilvanvalo, hogy kamu az egesz.
Ettol fuggetlenul a qrva az qrva, es nem mentseg az hogy maskepp nem tudja elerni amit akar. Tanult volna valami piackepes dolgot, de nem inkabb, nekiall faxokat xopkodni.
Nem zavar, hogy tanuló vagyok? De a szakmammal majd annyit keresek egy hónapban, mint most max egy hét alatt.
Spanyolországban nincsenek milliardosok szerinted, vagy megis mi a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!