Ennyire rosz az atlagom? Nem kepes dicserni, nem hiszbennem. Az agyamra megy mar-. - mit csinaljak?
Iden vagyok 8.-as lany.. Ugye iden van a feveteli, tovabb tanulas, hajtas ezerrel... Anyukam egyfolytaba csak azt hajtogatja hogy, nem fognak felvenni sehova. Mar voltunk egy nyilt napon Pesten egy iskolaba.. Megneztek ok is, nekem tetszett neki nem meg apukamnak se.. Eddig ez igy meg elviselheto....de hogy ma is tori tz 5 ost kaptam amikor 3-4 orakat tanultam, es mikor kozlom vele, kb semennyire nem latszitt az orom az arcan egyfolytaba csak azt tudja jmondani h ez nem eleg, meg hogy ok nem elnek orokke es hogy en hogy erzem h szerintem eleg lesz e ez a tudas hogy utana megalljam a helyem, es akarhanyszor mondok jegyet barmi ilyen suli tema szoba jon, az esetek 99.9%-ban ez kerekedik ki vagy ennyit szur le az agya vagy en emtudom de mostmar piszkosul idegesit.. Hogy semmi nem jo, nem vesznek fel nyenyeneyeneyeyeeeeee lefosoooooom es az a bosszanto hogy gudom h vannak nalam hulyebbek mivel nekem a jegyeim tori-5,nyelvtan-4, irodalom-5, a matek az ami minsig nekem nehezsegekkel jar ogy kerdeses, de nagyon kene a harmas ogy az is 2-3 angol- ma kaptam negyest es dolgozatban tudtam az anyagot meg minden 2 hibam lett mar negyes de szinte az egesz osztalynak, aki ebben a csoportban van, raadasul uj a tanar, anyanyelvi tanar, es hat nem egyszeru de anya ennek se orul h negyes meg h az nem olyan jo hat ilyen nincs mondom:D
-.-. Befosok:Des ha elkezdenek mondani nekii dolgokat h felvennenek van jo higy vegig halgat meg jo monden de aztan mondja h ennel tobbet kell teljesiteni-.-
# 10/10
Mesélni én is tudnék. Engem meg elküldtek fizetős főiskolába, mondván hogy pénz nem fontos, legyen diplomám. Mégis mikor nem sikerült minden tárgyam, fenyegetett anyám, hogy nagyon sok pénzük van benne stb. De gyakorlatilag általánosban és gimiben is végig ezt csinálták, hasonlóak voltak, mint a kérdező szülei. Elvégeztem a főiskolát, teljesült az Ő vágyuk, diplomás lettem.
Apám meg gyerekkoromban folyton azzal piszkált, hogy hülye vagyok, mert vele ellentétben gyenge vagyok matekból. Most persze jól jön a hülye "bőcsész" fia segítsége, mikor olyan szabványt kell lefordítani, ami angolul van, mert egy betűt nem ért belőle..
Ahogy írtam, a legtöbb ember buta érzelmi anafabéta, persze hogy szülőnek is borzalmasak. Azt nem képesek felfogni, hogy a gyerekeiknek érzései vannak és h a folytonos piszkálódás nem motiváló. A legjobb amit lehet tenni, hogy minél többet tanulsz, hogy minél hamarabb a saját lábadra állj, és nem foglalkozni azzal, h miket mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!