Mit csináljak ha apám nem szeret?
Figyelt kérdés
Apám utál engem. Azt mondja nem érek semmi, örüljek hogy eltart, bántalmaz szóban és fizikailag. Nagyon szeretem őt de közel nem úgy bánik velem mint, a két öccsémmel. Pl. Reggelente amikor megyünk suliba a két testvérem kap kajapénzt amiből tudnak reggelit venni én meg nem kapok, egyszer megkérdeztem tőle miért csinálja ezt azt mondta hogy ne pofázzak, örüljek hogy melegben lehetek.Mit tehetek ilyenkor? Kérem segítsen valaki! 15L2014. nov. 9. 17:48
1/5 anonim válasza:
Úristen ez nagyon durva beszélj anyukáddal vagy az iskolai psihologussal vagy védőnővel
3/5 A kérdező kommentje:
Anyumat nem érdekli a dolog. Amúgy még azt is el kell viselnem hogy a suliban is cseszegetnek hol a tanárok hol a gyerekek.
2014. nov. 9. 21:42
4/5 anonim válasza:
Mikor kezdődött? Nem akarlak megbántani,de vagy megátkoztak,vagy örökbe fogadtak,vagy valami rosszat tettél,amit próbálj megtudni,és bocsánatot kérni.nem lennék a helyedben,nem tudom hány éves vagy,de ha így élsz le éveket inkább költözz el.
5/5 barthafanni válasza:
Sajnállak. En nem tom milyen erzes, de nincs olyan rokonod, ismerosod aki megert es meg tudnad vele beszelni? Remelem mar minden rendbejott! Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!