Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem apám ha...

Miért ilyen velem apám ha állítólag szeret?

Figyelt kérdés
Már nem ehetek akkor amikor éhes vagyok hanem akkor amikor ő mondja. Múltkor mondta, hogy menjek enni, mondtam, hogy most nem vagyok éhes és azt mondta, hogy később nem ehetek. Elfelejtettem a kád mellől feltörölni a vizet erre beront a szobámba, hogyha ez még egyszer előfordul velem fogja feltörölni. Ha kifestem magam azt mondja, hogy majd ő kifest a kezével... Az egyik barátnőmmel elhúztuk a függönyt és kinéztünk az ablakon erre hazazavarta őt. Ha itt van valamelyik barátnőm mindig olyanokat mondd, hogy akinek nem tetszik el megy haza. Van 2 nagytestű kutyánk, nekem kell velük foglalkozni, de én nem bírok velük. Mikor elvittem sétálni az egyiket kitépte magát a kezemből mert meglátott egy macskát és a kutya előbb otthon volt mint én, azért is faszoltam. Soha nem visz el a kedvenc előadóim koncertjére, mert szerinte az összes egy köcsög. Plusz nyári szünet előtt egy héttel nem mehettem ki sétálni a faluba a barátnőimmel, mert nekem tanulni kell...Holott akkor már rég le voltunk zárva meg beszedték a könyveket. Azt mondta kiköti az internetet meg beszerel egy kapcsolót ami lekapcsolja az áramot 10 órakor az egész házban. Minden jót sajnál tőlem. És én állítólag kihasználom őt, hogy vegyen nekem ruhákat meg cuccokat. Közben meg minden nap azt mondja, hogy szeret meg, hogy én vagyok a mindene. :/
2011. júl. 22. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a te apád egy bun*kó köc*sög domináns bu*nkó. Ez az ember mindenkit eltapos (akin lehet, mert gyengébb vagy függ tőle). Nem szeret téged, inkább azt élvezi hogy van akin uralkodhat. Hát én így nem is tudnék élni, én biztos előbb -utóbb lelépnék és vissza se néznék rá.

Fúj az ilyen ember tök undorító. Kihasználod, hogy vegyen ruhákat???? :O 18 év alatti vagy? Ne hari de ha még gyerek vagy, KÖTELES MINT SZÜLŐ TÉGED ELTARTANI!!!

Te is mondhatnád neki, hogy tudod jól, hogy ő utálsz engem mert úgy viselkedsz velem mint egy kapcaronggyal, meg uralkodsz rajtam meg kihasználsz de azért bírlak mert az apám vagy:P

2011. júl. 22. 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bírom ezeket az autokrata, önértékelést kereső embereket, akiknek csak attól épül az egójuk, ha valakit a földbe döngölhetnek... 20 évig tűrtem ezt az apámtól, aztán elkezdtem neki visszaszólogatni, visszavágni - szigorúan csak ha ő kezdte, és szigorúan csak annyit kapott, amennyit adott. Például ha társaságban, rokonoknál azt mondta, "Ne egyél már többet, dagadék!" lazán azt válaszoltam, "Kevesebb jut neked, Adonisz?" (150 kilós az öreg).

A lényeg, hogyha azt látja, nem hagyod magad, le fog állni, kitartást!

2011. júl. 22. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg őt is autoriter családban nevelték, ezt a mintát látta, akkoriban persze ő is utálta a rendszert, de a pszicholgia törvényei szerint most követi a kapott mintát. Ez nem oldja meg a problémádat, de a kérdésedet megválaszolja.
2011. júl. 24. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Esetleg nem működne ,hogy normálisan leültök megbeszélni a problémát! Elmondanád neki, hogy ha ez így megy tovább nem fog tudni maga mellett tartani! Ha tényleg szeret hajlandó lesz kompromisszumot kötni!Másik lehetséges út pedig az ,hogy édesanyádon keresztül próbálod meg ugyanezt, és előbb utóbb leül vele ő beszélgetni!
2011. júl. 24. 16:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem igen lehet vele beszélni.

Mindenre azt mondja, hogy ezt nem most kell megbeszélni...

2011. júl. 24. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Mérgező szülő?
2011. júl. 24. 18:07
 7/9 anonim válasza:
Az en apam is ilyen, de amig nem fejezem be az egyetemet az egyetlen megoldas, hogy nem vagyok otthon..eljarok dolgozni, konyvtarban tanulok, eljarok a baratomhoz, baratnokhoz. Delelott amikor otthon vagyok megcsinalom a hazimunkat aztan estig nem lat. Eszrevettem hogy neki akkor jo ha masokat bant es erezteti, hogy tole fuggunk, elvezi azt ha szenvedek, ha iranyithat. Regen sokat orditoztunk egymasra, most ha elkezdi, nem kap reakciot. Erzelem nelkul bamulok a szemebe es hallgatom. Ha elhallgat annyi idore h levegot vegyen azt mondom csak hogy igaza van ...mindenben egyetertek vele- ezzel nem tud mit kezdeni- mivel a veszeked celja nem az hogy en beismerjem hogy igaza van, tudja o hogy nincs igaza, hanem hogy bantson a kiabalassal..., aztan mikor abbahagyja az orditast megyek a magam utjan es szepen elfelejtem amit mondott...kb minden 2. heten van rohama, mar egyaltalan nem raz meg. Ha olyan apad van aki husz percen at kepes uvolteni rad mert nem talalja meg az ollot amit o hasznalt fel oraja, meg hasonlo baromsagok...megtanulod nem komolyan venni ha barki felemeli a hangjat. Megtanitott arra hogy 1.ha egy pasi felemeli a hangjat igazi ok nelkul, azonnal dobni kell. 2. sosem szabad felelmet mutatni olyannak aki igy probal tiszteletet teremteni maganak. Megtanultam hogy a kiabalas semmit sem jelent, csak a kiabalo gyengeseget. Ha valaki nekemesik, mindegy ki...hirtelen ugyanaz a nyugalom lesz urra rajtam, az illeto szemebe nezek hallgatok es mosolygok. Nyugodt hangon valaszolok sosem indulatosan. Ettol megzavarodik az illeto es minden vitat a masik fel nyer meg, mert nevetsegesse valik amit az elso olyan indulatosan felhoz. Legalabb ezt nyertem abbol, hogy 20 even at folyamatosan labtorlokent kezelt. Ez nem szeretet ez iranyitasvagy, es okosan kell ellenallni, sosem vegtelen veszekedesekkel, nyugodtan atgondoltan. Amig vele kell elned alkalmazkodnod kell, de utana azt csinalsz amit akarsz. Csak ki kell birni.. meg egy kicsit :)
2011. júl. 24. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy apáddal mennél koncertezni, és nem a barátnőddel?
2011. júl. 24. 18:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem vele akartam menni de kell valaki aki elvisz....

Egyedül meg ismeretlenekkel nem mehetek...

2011. júl. 24. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!