Miért ilyen velem apám ha állítólag szeret?
Azért mert a te apád egy bun*kó köc*sög domináns bu*nkó. Ez az ember mindenkit eltapos (akin lehet, mert gyengébb vagy függ tőle). Nem szeret téged, inkább azt élvezi hogy van akin uralkodhat. Hát én így nem is tudnék élni, én biztos előbb -utóbb lelépnék és vissza se néznék rá.
Fúj az ilyen ember tök undorító. Kihasználod, hogy vegyen ruhákat???? :O 18 év alatti vagy? Ne hari de ha még gyerek vagy, KÖTELES MINT SZÜLŐ TÉGED ELTARTANI!!!
Te is mondhatnád neki, hogy tudod jól, hogy ő utálsz engem mert úgy viselkedsz velem mint egy kapcaronggyal, meg uralkodsz rajtam meg kihasználsz de azért bírlak mert az apám vagy:P
Bírom ezeket az autokrata, önértékelést kereső embereket, akiknek csak attól épül az egójuk, ha valakit a földbe döngölhetnek... 20 évig tűrtem ezt az apámtól, aztán elkezdtem neki visszaszólogatni, visszavágni - szigorúan csak ha ő kezdte, és szigorúan csak annyit kapott, amennyit adott. Például ha társaságban, rokonoknál azt mondta, "Ne egyél már többet, dagadék!" lazán azt válaszoltam, "Kevesebb jut neked, Adonisz?" (150 kilós az öreg).
A lényeg, hogyha azt látja, nem hagyod magad, le fog állni, kitartást!
Nem igen lehet vele beszélni.
Mindenre azt mondja, hogy ezt nem most kell megbeszélni...
Nem vele akartam menni de kell valaki aki elvisz....
Egyedül meg ismeretlenekkel nem mehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!