Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam, a barátom pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam, a barátom pedig azóta is átkoz, bánt amivel csak tud, pedig állítólag szeret. Szeret?

Figyelt kérdés

Több ok miatt nagyon nehéz helyzetben van az élete, mégis én úgy éreztem a kapcsolatunkat nem érdemes tovább folytatni, mert nem tudtunk problémákat megbeszélni. Szakítottam vele, amit nagyon nehezen visel, mert azt mondja, hogy én vagyok élete párja, soha többé nem akar szerelmes lenni. Sajnálom nagyon, mert akár hogy is van, fontos nekem.

Azóta átkozódik, azt kívánja, hogy soha ne legyek boldog senkivel, elmond minden-féle utcalánynak, holott sosem csaltam meg. Azt mondja önző vagyok, mert életének amúgy is nehéz szakaszában hagytam magára.

Ha valakit szeretünk tudunk róla így beszélni a szakítás után? Lehet, hogy nem is szeret, csak azt hiszi? Vagy így éli meg a fájdalmát?

2011. jún. 19. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
szeret, mert ha nem szeretne, akkor nem foglalkozna veled. azt tudjuk igazán bántani, akit szeretünk. dühös, mert elhagytad, és dühös, hogy nem lehetsz az övé. ettől függetlenül persze kezelhetné sokkal felnőttesebben is a helyzetet.
2011. jún. 19. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi lehet a problémája, de úgy érzem, hogy ha valóban fontos lenne, h mellette állj most, nem hagytad volna el.Valószínűleg nem tudtál volna segíteni neki a talpraállásban, így arról lehet szó, h amúgy egy társfüggő valaki, akire most rázuhant a saját magának köszönt boldogtalansága.Kitartás.
2011. jún. 19. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Fontos lett volna. De amíg mellette voltam nem értékelte a segítségemet, közben pedig nem bírtam tovább idegileg. Van is lelkifurdalásom.
2011. jún. 19. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
de elárulod, mi az, ami miatt lelkiismeretfurdalásod van? milyen jellegű a nehéz helyzete?
2011. jún. 19. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
betegség:(
2011. jún. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!