Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei, hogy megcsal a...

Mik a jelei, hogy megcsal a párom? 1 éve született babánk, eléggé elhíztam, nincs valami sok szex, de állítólag szeret így is.

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eléggé eltávolodtunk egymástól, havi 1x van szex, és előfordul, hogy 1-2 óra késéssel jön haza a munkahelyéről. Valamiért olyan rossz érzésem van.. tudnátok felsorolni pár jelet, ami arra utalhat, hogy esetleg van neki valaki más?
2010. aug. 11. 17:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
66%
ha késik mindig a munkára fogja, Állandóan nála van a mobilja, megváltoznak a szokásai.
2010. aug. 11. 17:26
 2/34 anonim ***** válasza:
38%
Ha csillog a szeme,boldog,de tudod h nem miattad mert ha rád néz közömbös lesz a tekintet újra ,és miközben szexeltek más nő nevét mondja az egyértelmű,sajnos voltam ilyen helyzetben egyszer,nagyon rohadt érzés az főleg hogy velem volt és folyton rá gondolt.
2010. aug. 11. 17:32
 3/34 anonim válasza:
68%
új parfüm, 1-2 új ruhadarab, különösen boxeralsó. figyeld a mobilszámláját, az elküldött sms-ek számát, az autója km óráját, ill. azt, hogy vannak-e plusz kiadásai. és azt, hogy el tud-e számolni a nélkületek töltött idővel?
2010. aug. 11. 17:34
 4/34 eszo ***** válasza:
64%
szerintem meg egyszerűen kérdezz rá, és egyszerre észre fogod venni, ha kamuzik!!
2010. aug. 11. 17:41
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg ne elméleteket gyárts meg sajnáld magad, hanem fogyj le, adj magadra, és kezdeményezd a szex feldobását is.
2010. aug. 11. 17:43
 6/34 anonim ***** válasza:
52%

Elhízás nem elrettentő, de a gyereksírás igen.

Nem akar fájdalmat okozni azzal, hogy őt kevésbé boldogítja egy bébi.

Amint nagyobb lesz a gyermek helyreállhat minden.

2010. aug. 11. 17:54
 7/34 A kérdező kommentje:
Oké, de 30 kilót egyik napról a másikra nem tudok. Mondjuk meg is mondta, hogy így nem tetszem neki (vajon mér), de elfogad, mert szeret... de ez valahogy nem tűnik annyira hihetőnek, most így leírva.
2010. aug. 11. 17:54
 8/34 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, a baba már nem sírós, kinőtte, és imádják egymást. Nem ez az ok.
2010. aug. 11. 17:55
 9/34 anonim ***** válasza:
52%

kérdezz rá!!ez a legegyszerűbb és legegyenesebb.ha hazudik úgyis észre veszed.az hogy havi egyszer van szex nem jelenti azt (feltétlenül) hogy megcsal.lehet tényleg csak nem kívánja a tested annyira mint régen.tényleg próbálj meg lefogyni.

nekem is másfél éves a lányom és plusz 20 kiloval mentem szülni,csak 2900gr volt a baba.már csak 4-5 kilo van rajtam.úgyhogy tapasztalatból tudom hogy nem egyszerű,de nem is lehetetlen lefogyni.

kitartás!!!én napi egyszer ettem huzamosabb ideig.nekem ez vált be,de mindenki más és más.lehet nálad más lesz jó.minél tovább halogatod a fogyást annál nehezebben fogod leadni.

vannak különös jelek hogy megcsalhat a férjed?változott valamit?új szokások?

remélem tévedsz és nem csal meg!!sok sikert kívánok neked!

írj még bővebben a helyzetedről!

2010. aug. 11. 17:57
 10/34 anonim ***** válasza:
mst hány kiló vagy?
2010. aug. 11. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!