Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei, hogy megcsal a...

Mik a jelei, hogy megcsal a párom? 1 éve született babánk, eléggé elhíztam, nincs valami sok szex, de állítólag szeret így is.

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eléggé eltávolodtunk egymástól, havi 1x van szex, és előfordul, hogy 1-2 óra késéssel jön haza a munkahelyéről. Valamiért olyan rossz érzésem van.. tudnátok felsorolni pár jelet, ami arra utalhat, hogy esetleg van neki valaki más?
2010. aug. 11. 17:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%
18:30: ilyen felfogast hallod...a feleseg nem tenyeszkanca, hogy leellik es ezert becsuli a ferj, amugy meg mar semmi masra nem jo. Szeretonek lenni konnyu. Nincs felelosseg, nincs korulotte siro kisgyerek, konnyebb nyugodtnak maradnia es nem terheli a ferfit a napi gondokkal. Ez a szereto szerepe. Belole ezert nem lesz soha feleseg, teljes erteku partner.
2010. aug. 11. 18:55
 32/34 anonim ***** válasza:
89%

Egy szó, mint száz, a kérdező beleesett abba a tipikus hibába, amibe a legtöbb nő a szülés után. Csak gyerek, elhízás, elhanyagoltság stb. Nem akarok bunkó lenni, de én ilyen esteben nem feltétlenül hibáztatom a férjet, ha félremegy. Bunkó az, aki a szülés után már 6 héttel félrekefél,mert nem bírja kivárni az asszonyt, de aki utána egy évvel megy félre, az már elgondolkodtató.

Kérdező! Ahogy sokan írták, tessék fogyni. Nem kell kifogás! Gyerek mellett is lehet! Másnak is sikerült már. Többet között nekem is. Nyilván nem egy leányálom, de pont ezt hívják akaratnak. Hogy akkor mész el edzeni, vagy futni, amikor leraktad a babát, vagy felkelsz korábban. Én azt tanácsolnám, hogy beszélj a férjeddel. Mondd el neki, hogy benned felmerült a gyanú, és hogy mostantól másképp lesz, le fogsz fogyni, és nem csak anya, hanem feleség is leszel. És ez tényleg így legyen!

2010. aug. 12. 08:41
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiforgatni a szavaimat. Természetesen én is az egyik legaljasabb dolognak tartom a félredugást, de attól még sosem történik ok nélkül. A kérdező most X kg, a pasi X-30 kg-os állapotában szeretett bele. Nyilván a belső értékek számítanak, de aki azt mondja, hogy a külső egyáltalán nem, az hazudik.

Egy szó mint száz: ha valakit megcsalnak, akkor az illetőnek illik magábanéznie. Persze a megcsaló fél sem túl korrekt, nem is állt szándékomban védeni, de volt indítéka. Az más kérdés, hogy először illik lezárni egy kapcsolatot, mielőtt bárki máshoz közeledünk.

2010. aug. 12. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:
53%

nem kell mindig magába néznie az embernek ha megcsalják, vannak gennyes patkány emberek akik egy jó emberek érzésein átlépnek mert épp extra b.szhatnékjuk van. és egy kapcsolatban ahol gyerek is van nem kéne kilók miatt kárt tenni/véget vetni.

jah és attól h vkin túlsúly van még lehet csinos igényes ápolt.

2010. aug. 13. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!