Mik a jelei, hogy megcsal a párom? 1 éve született babánk, eléggé elhíztam, nincs valami sok szex, de állítólag szeret így is.
Próbálj lefogyni,és addig is csinosan öltözködni. Foglalkozz az ő problémáival is,ne csak a picivel. Amikor hazajön,akkor már ne a gyerek legyen mindig a téma,hanem kettőtök. Beszélgesstek sokat, akkor a szex is jobb lesz. Különben sem a szex a legfontosabb,még egy férfinak sem.
Azt pedig ne éreztesd vele,hogy nem bízol benne,mert ez a legbiztosabb módja,hogy eltávolodjatok egymástól.
27/F
Én értem, hogy sok a plusz, és nem megy le egyik napról a másikra, de talán nem akkor kéne észbekapni, mikor már felmerül a megcsalás gyanúja.
Sajnos sok nő képes úgy gondolni, hogy ha szül egy gyereket a párjának, azzal ő egy életre magához láncolja, és már nem ad többé arra, hogy hogy néz ki.
17.57-nek köszönöm a hozzászólását!
Utolsónak üzenem, hogy ez így van teljesen, nem ilyenkor kell észbekapni, de sajnos nagyon nehéz ennyit fogyni gyerek mellett.
mint írtam kb másfél hónapig egyszer ettem egy nap.elég rossz időszak volt.a többi lassabban ment le.utána már ettem rendesen (már amennyire kis gyerek mellett lehet),csak délután 4-5 óra után nem ettem,csak ittam vizet,de azt volt úgy hogy sokat megittam.
de minden fejben dől el.ott kell elhitetned magaddal hogy igenis képes vagy rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!