Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei, hogy megcsal a...

Mik a jelei, hogy megcsal a párom? 1 éve született babánk, eléggé elhíztam, nincs valami sok szex, de állítólag szeret így is.

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eléggé eltávolodtunk egymástól, havi 1x van szex, és előfordul, hogy 1-2 óra késéssel jön haza a munkahelyéről. Valamiért olyan rossz érzésem van.. tudnátok felsorolni pár jelet, ami arra utalhat, hogy esetleg van neki valaki más?
2010. aug. 11. 17:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%
75%-ban jó de hány hónap alatt ment le a 20kg?
2010. aug. 11. 18:08
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
ja és nem tornásztam semmit.szerintem bőven elég az amit a gyerek miatt/érte ugrálok egész nap
2010. aug. 11. 18:08
 23/34 anonim ***** válasza:
kb. 5-6 hónap alatt ment le 15 kilo,mert mint írtam 4-5 kilo még rajtam van.de szerintem ez már nem is fog lemenni,mert már nem foglalkozom vele.elfogadtam így magam és a férjem is így szeret.de nekem már nem feltünő az a pár kilo.
2010. aug. 11. 18:11
 24/34 anonim ***** válasza:
73%
és a kosztümök jók már rád?
2010. aug. 11. 18:19
 25/34 anonim ***** válasza:
52%
nagyon sok ruha jó rám ami előtte.de vannak amik nem.csípőbe és fenékbe sose voltam vékony így inkább a nadrágok nem jók.
2010. aug. 11. 18:21
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

"de állítólag szeret így is" - persze hogy szeret, hisz te vagy a gyereke anyja. De mint nőt, természetes hogy nem kíván már. És aki otthon nem kapja meg azt, ami neki létszükséglet (értsd szex), az megkeresi máshol..

Így szokott ez lenni, ezért nem válnak el az esetek többségében a szeretőt tartó férjek, a feleséget "szeretik" (hisz ő a gyerekek anyja), a szeretővel meg jó a szex.

2010. aug. 11. 18:30
 27/34 anonim ***** válasza:
53%

már ne is haragudj 18:30 de mi az h természetes ha nem kívánja???? ha valaki a szerelmed akkor kívánod, ha valaki a szerelmed akkor számodra mindenhogy szép. maximum nem előnyös neki ez vagy az.

páromnak nőtt sörhasa az elmúlt 2évben de sose fordul elő h ne kívánjam.

2010. aug. 11. 18:45
 28/34 anonim ***** válasza:
73%

Azért álljon már meg a menet! nehogy már teljesen természetesnek vegyük, ha születik egy gyermek és mert a nő felszed magára több kilót, akkor törvényszerű a megcsalás! Ennél azért többről szól egy párkapcsolat!

Szegénykém! Próbáld meg magad lelkileg összeszedni. Nem biztos, hogy valóban megcsal a párod. Jól gondold végig, hogy mi van akkor, ha igen. Kell-e neked, megpróbálod-e visszaszerezni, tudsz-e benne bízni. Ha igen, üljetek le beszélni. Mesélje el, ő mit érez. Meg akarja-e menteni ő is a kapcsolatotokat. Kettőtöknek kell akarni, nem csak egyikőtöknek. Kitartás! Ha szeretitek egymást, helyrehozható a kapcsolat, akár volt megcsalás, akár nem.

2010. aug. 11. 18:45
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

Az sem kizárt, hogy másik telt, sőt idősebb nővel lép félre.

Nem kilóban mérik az izgalmakat.

Figyelem, odaadás, szexkultúra, fantázia,

perverzitás sokkal fontosabb a modell alkatnál.

2010. aug. 11. 18:48
 30/34 anonim ***** válasza:
38%
Ne haragudjatok, de ez nevetseges! Ha valaki megcsal valakit, akkor nem a sulya miatt fogja. Vagy ha igen, akkor sosem szerette igazan, csak a kulseje miatt.
2010. aug. 11. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!