Ennyire rosz az atlagom? Nem kepes dicserni, nem hiszbennem. Az agyamra megy mar-. - mit csinaljak?
Iden vagyok 8.-as lany.. Ugye iden van a feveteli, tovabb tanulas, hajtas ezerrel... Anyukam egyfolytaba csak azt hajtogatja hogy, nem fognak felvenni sehova. Mar voltunk egy nyilt napon Pesten egy iskolaba.. Megneztek ok is, nekem tetszett neki nem meg apukamnak se.. Eddig ez igy meg elviselheto....de hogy ma is tori tz 5 ost kaptam amikor 3-4 orakat tanultam, es mikor kozlom vele, kb semennyire nem latszitt az orom az arcan egyfolytaba csak azt tudja jmondani h ez nem eleg, meg hogy ok nem elnek orokke es hogy en hogy erzem h szerintem eleg lesz e ez a tudas hogy utana megalljam a helyem, es akarhanyszor mondok jegyet barmi ilyen suli tema szoba jon, az esetek 99.9%-ban ez kerekedik ki vagy ennyit szur le az agya vagy en emtudom de mostmar piszkosul idegesit.. Hogy semmi nem jo, nem vesznek fel nyenyeneyeneyeyeeeeee lefosoooooom es az a bosszanto hogy gudom h vannak nalam hulyebbek mivel nekem a jegyeim tori-5,nyelvtan-4, irodalom-5, a matek az ami minsig nekem nehezsegekkel jar ogy kerdeses, de nagyon kene a harmas ogy az is 2-3 angol- ma kaptam negyest es dolgozatban tudtam az anyagot meg minden 2 hibam lett mar negyes de szinte az egesz osztalynak, aki ebben a csoportban van, raadasul uj a tanar, anyanyelvi tanar, es hat nem egyszeru de anya ennek se orul h negyes meg h az nem olyan jo hat ilyen nincs mondom:D
-.-. Befosok:Des ha elkezdenek mondani nekii dolgokat h felvennenek van jo higy vegig halgat meg jo monden de aztan mondja h ennel tobbet kell teljesiteni-.-
Minden szülő többet vár el mint amennyit a gyerek teljesíteni akar ez minden családban így van.
Mi szeretnél lenni?
Hová szeretnél tovább tanulni?
Biztos meg tudod nézni a neten hogy milyen átlaggal hová vesznek fel és hogy mennyit kellesz még javítanod hogy oda bekerülhess.
Semmiképpen se menjen el az önbecsülésed érted!?
Mert minnél depisebb és bizonytalanabb leszel annál rosszabbak lesznek a jegyeid és az nem lenne jó mert akkor anyád még jobban rád szál majd.
Jó tanács: Tud meg mit akarsz az élettől mi akarsz lenni? Tegyél meg érte mindent hogy elérd a célodat ha anyád látja rajtad hogy lettek céljaid és a jövödön dolgozol békén fog hagyni hidd el mert lehet az a baja hogy azt látja semmit se akarsz élettől csak magadat sajnálod és a nyakán maradsz élete végéig.
Szóval fel a fejjel és gondolkozz el azon miben vagy igazán jó és milyen suli illene leg inkább te hozzád.
93%-ra érettségiztem magyarból, ha akarod be is szkennelem csak neked, de attól itt olyan gyatra a helyesírásom, hogy hihetetlen. Pedig még gépírást is tanultam 2 évig, szóval eleve előnyben vagyok, de sokszor fel sem tűnik egy hiba, vagy ha fel is tűnik leszarom, mert csak túl akarok lenni az íráson ínhüvelygyulladás és alagút szindróma nélkül. Ezen felül, ha valaki nem tanul gépírást, az örül neki, hogy VALAHOGY bebírt pötyögni egy fél oldalas szöveget.
Aki meg telefonon, ne adj isten tableten ír, én azon egyáltalán csodálkozok, hogy bír írni bárhogyan is.
Amit a kérdező ír, legalább lehet érteni, látszik, rajta, hogy nem egy gyökérről van szó, ha vannak hibák benne, ha nincsenek. De írnak ide olyanok is jobb helyesírással, hogy még sincs semmi értelme a kérdésnek, pedig nagyon durva könyveket olvastam már és fogtam fel életemben, de itt egyes kérdezők esetében egy 3 soros kérdésnél is vakarom a fejem, hogy mi a rákot akar ez?
Komolyan ennyi örömöd legyen az életben, hogy cseszegeted a kérdezőt!
Kérdező, anyád meg nem túl okos, hogy úgy mondjam, ő azt hiszi, hogy ezzel a szöveggel motivál, holott ezzel a szöveggel pont azt éri el, hogy úgy vagy vele: minek erőlködjek, elkönyvelte, hogy hülye vagyok és nem lesz belőlem semmi, mindegy mit csinálok úgy is ezt mondja, úgy is én vagyok a selejt, akkor leszarom. 99%-ra ez így hat. Állítólag van a kivételes 1% akire úgy hat a földbedöngölés, hogy márpedig én megmutatom, hogy igen is felvesznek, de én még ilyet élőben sose láttam.
Vagy próbálj erről beszélni vele, vagy engedd el a füled mellett...
OFF: teljesen feleslegesen magyarázkodtok nyelvtan náciknak, eleve csak kötekedni jönnek ide, ha lenne egy kis eszük, rájönnének, h egyrészt van, aki telefonról ír, a másik meg h neten mindenki rövidít vagy gyorsan ír, ezért gyakoriak az elütések.
kérdező: nehéz tanácsot adni, a anyukád egyszerűen rossz szülő és buta ember, bocs, de ez a helyzet. A legtöbb szülő nem képes felfogni, h cseszegetéssel nem lehet elérni semmit. Nálunk is régen hasonló volt a helyzet, folyton fenyegettek vagy ordibáltak, azt hitték, ezzel majd motiválnak, hát nagyon nem, csak önbizalomhiányos lettem, és egy idő után már egyáltalán nem foglalkoztam a véleményükkel és igyekeztem minél kevesebbet beszélni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!