Mit csináljak egy értelmi fogyatékos apával, aki a barátnő miatt lemondja az új állását, amit megkapott?!
Figyelt kérdés
A règi munkahelyèt elveszti,sikerült új helyre,erre ezt csinálja!A nőnek van 2 gyereke a volt házasságából,ő könnyen van,mert neki ott az állàsa,meg a gyerekek apja küld gyerektartàst,az én édesanyám meg meghalt.2014. nov. 10. 12:16
1/15 anonim válasza:
És miért gondolod, hogy a nő miatt mondta vissza az új helyét apád? Könnyen meg lehet, hogy csak nem felelt még se meg, és elküldték, csak ezt neked nem fogja megmondani apád, vagy inkább kitalált mást pl. büszkeségből.
2/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem.Mikor felvették,utána bőgött,hogy el kell akkor hagynia a baràtnőjét a tàvolság miatt.Nem normális.Nekem senki ne mondja,hogy egy felnőtt férfinél ez a normális viselkedés,akinek van gyereke is.
2014. nov. 10. 12:33
3/15 anonim válasza:
Ha normális hangnemben, azaz tisztelettudóan beszélnél apádról, akkor még el is hinném a mesédet! Ennyi.
4/15 anonim válasza:
Erre ket dolgot mondok:
1. Minek jelentkezik olyan allasra, amit utana nem vallal el?
2. Amennyiben nem vagy nagykoru, ugy ez az apad dontese, nem a tied. Amennyiben meg az vagy, akkor allj a sajat labadra, es ne vard el mastol hogy eltartson.
5/15 A kérdező kommentje:
Mesém...persze.
Örülj neki,ha nálatok a tisztelet volt a módi,amit kölcsönösen megadtatok egymásnak a családban,nálunk nem.Amúgy meg fogadok 20 éves vagy.A te apád akkor biztos felelősségteljesebb(volt),ha nem tudod elképzelni,hogy ilyen felnőtt férfi is van.A lecsúszott alkoholisták meg nem érdekelnek,nem ahhoz kell viszonyítani,mert nem az a normális.
2014. nov. 10. 12:47
6/15 anonim válasza:
Te ide figyeld! A te minősíthetetlen viselkedésedet ne másokra kend! Előbb talán embereld meg magad és viselkedj normálisan aztán ítélkezz mások felett!!!
7/15 anonim válasza:
Figyeld=Figyelj..., d helyett jét akartam volna, elgépeltem!
8/15 A kérdező kommentje:
Ugyan.Ki az az elmebeteg a mai világban,aki feladja az állást bárki miatt,amiből megélhetès van?!Apám baja is lesz,nem csak az enyém,de ő ezt nem látja át,csak én.Ez a baj.Persze,hogy így írok,mikor kiborító a dolog.Neki jobb gyerekkora volt,mint nekem,gondtalanabb,egészségesebb is volt nálam.Neki voltak lehetőségei jó szakmára,amire nekem nincs.Még jó,hogy zavar,ha ő meg feladja egy nőért.Ugyan.Ez nem olyan,mint egy anya,akiből csak egy van egy életen át!Barátnője/barátja lehet mindenkinek több is életében.
2014. nov. 10. 13:01
9/15 anonim válasza:
Apád helyében én jól elvernélek ezért a viselkedésért. Na pás, hisztériázhatsz tovább egyedül!
10/15 anonim válasza:
NEM értelmi fogyatékos az édesapád! Valószínűleg nem tudod az igazi okot, amiért egy állást nem fogadott el. Te még eltartott vagy? A barátnőjével milyen a kapcsolatod? Nagyon utálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!