Mibaja anyámnak?

Figyelt kérdés
Anyám már 19 éve mióta élek elviselhetetlen. Az egész középsulis évem el lett bva mert sehova nem engedett el, igy barátaim se lettek. Barántot se tudtam szerezni igy. Most hogy kiprovokalta hogy egyetemre jojjek ( a kva segély miatt), allandoan hivosgat ha megerkeztem meg minden kisebb aprosag miatt. Szinte egyedul vonatra fel se mer engedni, azthiszi afganisztánba megyek.. Pedig nem vagyok egy gyenge gyerek, a kopasz fejemmel nem hogy a cigok de meg a rendes emberek is felnek tolem, plussz a bakancs.. Nemrég kitalálta, ide ahova járok egyetemre, meg akar szállni koleszon pár napot. Hát azthittem ott helyben ütoeret vagok. Most momolyan, melyik szulo megy a fia koleszjara korbenezni, meg megnezni a kis szros varost ahol tanul, es kaszinokon kivul semmi nincs.. Total szivas az egesz, ezek utan meg nem is csodalkozok hogy barataim se lesznek, nem hogy meg baratnom. Nyaron is akarhova akartam menni, kulfoldre egyedul nem engedett, aztan meg pofazott hogy sehova nem mentem..

2014. okt. 20. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Fura egy egyetem lehet ez ha felvettek... Írni se tudsz
2014. okt. 21. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jársz?
2014. okt. 21. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Fúj, de gonosz az anyád, rákényszerített az egyetemre? Azt akarja, hogy ne maradj ekkora bakancsos tаhó? Ráadásul még aggódik is érted?! Elképesztő, hogy milyen rosszindulatú, aljas anyák vannak! ;)

És mi az, hogy nem engedett el a nyáron sehová? Nagykorú vagy, édesapám, nem kell az engedélye! Hadd találjam ki: nem adott pénzt utazásra, neked meg nincs saját pénzed, mert dolgozni büdös. Ugye?

Ja, és nem anyád miatt nincs barátnőd, hanem mert egy tirpák pöсs vagy!

Látom a jövődet is: a tanulás is büdös lesz neked, kirúgnak az egyetemről, és mehetsz vissza anyuci nyakára (akit gyűlölsz) élősködni.

2014. okt. 21. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, nálad a pont!
2014. okt. 21. 03:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Dolgoznek en, csak kulfoldon elek, es itt utaljak a magyarokat. Nem eloskodok senkin, es attol hogy bakancsos vagyon, miert lennek egy taho pocs? Naponta tisztalkodom, tiszta illatos ruhat veszek fel, kedves vagyok az emberekkel, es eddig mar ketszer is eletet mentettem, teszem hozza oregembereket meghozza. Igen egy kibott taho pocs vagyok..

Szerintem te vagy az, ha rogton ennyibol eliteltel es megbelyegeztel.. Gratulalok

2014. okt. 21. 03:24
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Klasszikus eset, amikor férfi nincs az anya mellett, aki viszont minden érzelmét kivetíti egyszem fiára. Nincs más célja az életének, beszűkült ebbe a szemléletbe és szinte megfojtja azt, aki éppen leválni szeretne. Nehezen megoldható helyzet, de végre át kellene billenteni a libikókát a másik helyzetbe, amikor a felnőtté váló gyerek mondja meg az anyjának, hogy mit tegyen és mit ne. Ez nem megy konfliktus nélkül.
2014. okt. 21. 06:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Se írni, se fogalmazni nem tudsz. Milyen egyetemre jársz?

Milyen segély jár azért, mert valaki egyetemista?

2014. okt. 21. 07:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Te meg olvasni nem tudsz, irtam kulfoldon elek...
2014. okt. 21. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
De, tudok olvasni. De továbbra is érdekel, hogy milyen egyetem. Melyik ország ez?
2014. okt. 21. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Milyen szülő ez? Hát... őszintén szólva az enyémek pl. költöztettek, tehát az első sokkot együtt éltük át, amikor megláttuk a szoba állapotát. Konkrétan depressziós voltam és ezt értsd szó szerint. Lelki támogatásként ott maradtak jó fél órát velem, aztán úgy döntöttek lelépnek mielőtt meggondolnám magam, hogy inkább még is albérletbe akarok menni. :D

Mostmár belaktuk, jobban érzem magam, anyuékat is bármikor szívesen felhívom, ha átutazóban a környéken járnak. Mondjuk ott aludni nem hiszem, hogy ott aludnának. Meg kell magyarázni anyukádnak, hogy a kollégium nem turista szálló, másokkal laksz együtt, nem tudod őt hova tenni, hol altatni, nincs hely, pont. Jöjjön el, nézze meg, aztán menjen haza.

Egyébként 19 évesen már elég felnőtt vagy ahhoz, hogy ne kelljen engedélyt kérned, hogyha menni akarsz valahova, pláne hogy egyetemista vagyok. Nem kell mindenről beszámolnod otthon.

2014. okt. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!