Mibaja anyámnak?
Fúj, de gonosz az anyád, rákényszerített az egyetemre? Azt akarja, hogy ne maradj ekkora bakancsos tаhó? Ráadásul még aggódik is érted?! Elképesztő, hogy milyen rosszindulatú, aljas anyák vannak! ;)
És mi az, hogy nem engedett el a nyáron sehová? Nagykorú vagy, édesapám, nem kell az engedélye! Hadd találjam ki: nem adott pénzt utazásra, neked meg nincs saját pénzed, mert dolgozni büdös. Ugye?
Ja, és nem anyád miatt nincs barátnőd, hanem mert egy tirpák pöсs vagy!
Látom a jövődet is: a tanulás is büdös lesz neked, kirúgnak az egyetemről, és mehetsz vissza anyuci nyakára (akit gyűlölsz) élősködni.
Dolgoznek en, csak kulfoldon elek, es itt utaljak a magyarokat. Nem eloskodok senkin, es attol hogy bakancsos vagyon, miert lennek egy taho pocs? Naponta tisztalkodom, tiszta illatos ruhat veszek fel, kedves vagyok az emberekkel, es eddig mar ketszer is eletet mentettem, teszem hozza oregembereket meghozza. Igen egy kibott taho pocs vagyok..
Szerintem te vagy az, ha rogton ennyibol eliteltel es megbelyegeztel.. Gratulalok
Se írni, se fogalmazni nem tudsz. Milyen egyetemre jársz?
Milyen segély jár azért, mert valaki egyetemista?
Milyen szülő ez? Hát... őszintén szólva az enyémek pl. költöztettek, tehát az első sokkot együtt éltük át, amikor megláttuk a szoba állapotát. Konkrétan depressziós voltam és ezt értsd szó szerint. Lelki támogatásként ott maradtak jó fél órát velem, aztán úgy döntöttek lelépnek mielőtt meggondolnám magam, hogy inkább még is albérletbe akarok menni. :D
Mostmár belaktuk, jobban érzem magam, anyuékat is bármikor szívesen felhívom, ha átutazóban a környéken járnak. Mondjuk ott aludni nem hiszem, hogy ott aludnának. Meg kell magyarázni anyukádnak, hogy a kollégium nem turista szálló, másokkal laksz együtt, nem tudod őt hova tenni, hol altatni, nincs hely, pont. Jöjjön el, nézze meg, aztán menjen haza.
Egyébként 19 évesen már elég felnőtt vagy ahhoz, hogy ne kelljen engedélyt kérned, hogyha menni akarsz valahova, pláne hogy egyetemista vagyok. Nem kell mindenről beszámolnod otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!