Mi a baja az anyámnak azzal hogy holnap a 8:00as busz helyett 6:10es busszal megyek iskolába?
Szerdánként később kezdődik nekem az iskola, mehetnék a 8:00-assal, más napokon a 6:10essel szoktam.
De valahogy a 6:10es busz jobban a szívemhez nőtt, szimpatikusabb emberek vannak rajta, jobban érzem magam rajta, mégha korábban is kell kelni.
Az anyám bár megengedte hogy azzal menjek (mondjuk 18 évesen ennyi szabad döntésem csak lehet amúgy is), látszik, hogy nem örül neki, le is hülyézett jól miatta meg mondta hogy nagy hülyeség, semmi értelme bemennem azzal. Majdhogynem sértődötten vagy nem is tudom hogy viselkedik emiatt.
Miért nem tudja megérteni, hogy én azzal szeretek menni, a 8:00-as buszt meg utálom?
Az életben muszáj mindig mindennek értelme lennie?
Megértelek, nekem az nehezemre esett egyszer hogy a 10 perccel későbbivel menjek, mert az előző már biztonságosabbnak tűnt. Bár senkit nem ismertem rajta, mégis ismerős volt minden arc, tudtam ki hol száll már le.
De azt nem értem hogy mit csinálsz addig amíg 2 órával hamarabb érsz be? 2 óra eltérésnél azért megfontolnám.
És mit csinálsz két órán keresztül?
Engem nem tudnál meggyőzni, hogy azért mész, mert olyan szimpatikus emberek utaznak rajta. Egy ilyenért épeszű ember nem kel fel 2 órával korábban.
Az a baj, hogy már - sajnos mindkettőtökről - sokat elmond, hogy abból egyáltalán vita van, hogy egy felnőtt ember melyik busszal megy.
Remélem, nem rontotta el azért teljesen a nevelésedet.
Egyébként bocs, de anyukád nem ép.
Én is úgy voltam vele, hogy a 7:15ös busszal ment a baráti társaságom, sőt a fél buszt az a csapat tette ki, szóval én akkor is szívesebben mentem velük, mikor nekem később kezdődött az órám.
Amúgy meg mit csinál az ember a + 2 órájával? Mondjuk boltba megy, tanulhat, házit írhat, beszélgethet az osztálytársaival...stb. Ezen nem tudom miért kell fennakadni, ráadásul egy 18 éves felnőttről beszélünk és nem egy bugris 13 évesről....
Kérdező állj a sarkadra, ne hagyd, hogy felnőtt létedre így beszabályozzanak, mert ok még iskolás vagy, de azért nemártana kiharcolnod egy kis önállóságot, mert 25 évesen is anyád fog beszabályozni.
Nálunk is voltak ilyen hisztik. Mi az hogy mit csinál? Én vittem egy könyvet és olvastam. Vagy most egyetemre is sokszor bemegyek előbb, beszélgetek emberekkel, laptopon játszok, stb.
Hagyd rá, ha ezen megsértődik akkor nem normális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!