Miért fáj anyámnak, ha a kádban mosogatok?
Hát a kádban fürdeni szoktunk, a wc-ben sz**ni, a mosogatóban meg mosogatni.
Nem szerencsés variálni a dolgokat.
A tepsiket én is ott szoktam, mert a mosogatóban mindenfelé szétcsapódik, lecsurog róla a víz, ahogy öblítem.
Az, hogy miért fáj neki, mi nem tudhatjuk. Amit tehetsz: ha otthon van, nem csinálod. Jobb ötletem nincs.
Én is a kádban szoktam elmosogatni pl a gyúródeszkát, a tálcákat vagy a fejősvödröt (8 literes). Kicsi a mosogató így anyósjelölt rámhagyta. Eleinte nem tetszett Neki, de rájött, hogy vagy Ő mossa el vagy a konyha fog úszni vagy hagyja, hogy ott mossam el. Énnekem nincs türelmem ott órákig ügyeskedni, hogy mellé se menjen és el is legyen szépen mosva. Zsírosakat nem szoktam a kádban mosni, mert sok víz megy el amikor kimosom a kádat. Meg tisztítószer amit sajna nem adnak ajándékba a boltban. Azokat alaposan kitörlöm papírtörlővel (szerencsére én a melóhelyemen minden hónapban kapok egy tekerccsel). De talán 5 év alatt 1x kellett zsírosat mosogatnom a kádban.
Meg kell vele beszélni, hogy akkor a nagyokat mosogassa Ő Te meg elmosod a többit szívesen, de Te nem vagy olyan ügyes mosogatófiú, hogy kicsi mosogatóban szarakodj egy 12 literes fazékkal.
26/N
Sose mosogatnék a kádban.
A fürdős cuccokat nem keverem a konyhai cuccokkal.
Így ráadásul még plusz munkát is csinálsz magadnak, meg plusz vízfogyasztás, mert mosogatás után ki is kell takarítanod a fürdőt.
Egyszerűen az étellel kapcsolatos dolgok nem valók a fürdőbe. Remélem, legalább a wc másik helyiségben van és nem a fürdőkád mellett :D
Lakótársam mosogatja kádban a nagyobb wokjait, deszkáit, előtte utána kifertőtleníti, kiforrázza, engem nem zavar. Viszont vigyázz el ne duguljon a kád.
Berögzülés kérdése, de egészségügyi gondod nem lehet belőle, ha fertőtleníted.
Azért a wc-vel ne hozzuk már egy kalap alá a kádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!