Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért fáj anyámnak, ha a...

Miért fáj anyámnak, ha a kádban mosogatok?

Figyelt kérdés
Szoktam itthon segíteni, ha már estin tanulok, igazán kiadja az időm. Mosogatni például jobban esik a fürdőkád fölött, ahol elférek, nem verem be a kezem, és rendesen lehet csapatni a zuhanyt. Persze nem mindent ott mosok el, de mondjuk a levesesfazekat vagy a serpenyőket igen. Anyám veszekszik, ha meglátja, pedig kitakarítom magam után a kádat. Egyébként jól megvagyunk, de ezen begőzöl. 19/F
2014. okt. 16. 12:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát a kádban fürdeni szoktunk, a wc-ben sz**ni, a mosogatóban meg mosogatni.

Nem szerencsés variálni a dolgokat.

2014. okt. 16. 12:33
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

A tepsiket én is ott szoktam, mert a mosogatóban mindenfelé szétcsapódik, lecsurog róla a víz, ahogy öblítem.

Az, hogy miért fáj neki, mi nem tudhatjuk. Amit tehetsz: ha otthon van, nem csinálod. Jobb ötletem nincs.

2014. okt. 16. 12:35
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
Én is leorditanám a fejed.De a változatosság kedvéért ha neked oly mindegy hol mosogatsz,nos most jöhet a wc...
2014. okt. 16. 12:35
 4/23 anonim válasza:
66%
Eszembe nem jutna a fürdőkádban mosogatni! :D
2014. okt. 16. 12:36
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
Azért van a mosogató,hogy ott mosogassunk!Kádba meg fürdeni szoktunk!A kádat ha nem jól mosod el miután zsíros edényt mosogattál este zsíros vízben fürdesz vagy akár a többi családtag!Mindennek meg van a maga helye,hogy hol mit csináljunk!Most ez ugyan az ha anyud a wcbe főz a főzőfülkében meg nagy wczik!
2014. okt. 16. 12:37
 6/23 A kérdező kommentje:
Ki szoktam súrolni alaposan, tisztítószerrel, nem marad zsíros. Ennyire vagyok igényes.
2014. okt. 16. 12:46
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

Én is a kádban szoktam elmosogatni pl a gyúródeszkát, a tálcákat vagy a fejősvödröt (8 literes). Kicsi a mosogató így anyósjelölt rámhagyta. Eleinte nem tetszett Neki, de rájött, hogy vagy Ő mossa el vagy a konyha fog úszni vagy hagyja, hogy ott mossam el. Énnekem nincs türelmem ott órákig ügyeskedni, hogy mellé se menjen és el is legyen szépen mosva. Zsírosakat nem szoktam a kádban mosni, mert sok víz megy el amikor kimosom a kádat. Meg tisztítószer amit sajna nem adnak ajándékba a boltban. Azokat alaposan kitörlöm papírtörlővel (szerencsére én a melóhelyemen minden hónapban kapok egy tekerccsel). De talán 5 év alatt 1x kellett zsírosat mosogatnom a kádban.

Meg kell vele beszélni, hogy akkor a nagyokat mosogassa Ő Te meg elmosod a többit szívesen, de Te nem vagy olyan ügyes mosogatófiú, hogy kicsi mosogatóban szarakodj egy 12 literes fazékkal.

26/N

2014. okt. 16. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
41%
en se mosogatok a kadban !
2014. okt. 16. 12:58
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

Sose mosogatnék a kádban.

A fürdős cuccokat nem keverem a konyhai cuccokkal.

Így ráadásul még plusz munkát is csinálsz magadnak, meg plusz vízfogyasztás, mert mosogatás után ki is kell takarítanod a fürdőt.

Egyszerűen az étellel kapcsolatos dolgok nem valók a fürdőbe. Remélem, legalább a wc másik helyiségben van és nem a fürdőkád mellett :D

2014. okt. 16. 13:02
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Lakótársam mosogatja kádban a nagyobb wokjait, deszkáit, előtte utána kifertőtleníti, kiforrázza, engem nem zavar. Viszont vigyázz el ne duguljon a kád.

Berögzülés kérdése, de egészségügyi gondod nem lehet belőle, ha fertőtleníted.

Azért a wc-vel ne hozzuk már egy kalap alá a kádat.

2014. okt. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!