Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz, ha nem tudjuk felneve...

Mi lesz, ha nem tudjuk felnevelni a kisbabánkat?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nagyon vágyom már babára ugyanakkor félek is, hogy nem fogjuk tudni nevelni.

Nem tudunk új kiságyat, új ruhákat, babakocsit venni neki. Beszéltem erről a párommal és azt mondta, ne aggódjak, megoldjuk. Anyósomék is "baba mellett" állnak. Ti hogy döntenétek?

2014. nov. 10. 15:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
56%
*ideig
2014. nov. 10. 15:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis akkor nemcsak most hanem később sem szeretnél babát? Akkor itt a gond nem az anyagiakkal van igazán?
2014. nov. 10. 15:54
 13/34 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyerekeket, de csak egy bizonyos ideig. Még nem nagyon tudok nekik mit mondani stb ezért félek, hogy mit kezdek majd a kisbabámmal, ha esetleg sírni fog.
2014. nov. 10. 15:58
 14/34 anonim ***** válasza:
63%

Ha nagyon drasztikus lennék, akkor azt írnám, minek szülsz a semmire. Minek??????

Szánalom, mindenki potyogtat meggondolás nélkül.....

2014. nov. 10. 16:00
 15/34 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező mennyi idős vagy?

Ne aggódj, szerintem az majd fog magától jönni,hogy mit csinálj.

Úgy látom,hogy nagyon rágörcsölsz a dolgokra,pedig nem szabad.:-)

2014. nov. 10. 16:01
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. nov. 10. 16:01
 17/34 anonim ***** válasza:
42%

Nem olvastam el a többi választ, ne haragudj, de mintha magamat olvasnám. :)

Pozitív lett a tesztem, a férjem örömködött, ölelgetett, én meg azt kezdtem el hajtogatni, hogy úristen, hogy csináljuk meg a szobáját, miből lesz babakocsi, meg pelenka, meg minden? Ráadásul én is tök parás vagyok, ha a férjem kettőt tüsszent, képes vagyok nem aludni az idegességtől, hogy mi lesz, ha nagyobb baja lesz. Na, ez a rossz hozzáállás.

Higgadj le, nyugodj meg. Ha valakinek, hát nekem elhiheted, hogy MINDEN meglesz a végére. Nekem két hét van a szülésig, pl. még lázmérőm nincs, de ezek alatt a hónapok alatt a legnagyobb feladatom volt, hogy leghiggadjak, és tiszta fejjel gondolkozzak, ne parázzak. Lesz lázmérőm, mondjuk holnap. Nyugi.

Apránként vettünk meg mindent, és a legtöbb dolgot használtan! Nagyon jó dolgokat fogtam ki, a babakocsinkat pl. mindenki irigyli. Egyik hónapban ezt vettünk, a másikban azt. Kb. a hatodik hónapig stresszeltem, amíg üres volt a szobája, akkor találtam egy nagyon jó bútorkombinációt nagyon olcsón, és akkor nyugodtam meg, amikor láttam berendezve a szobáját. Már nem lehet baj.

A legeslegeslegjobb, amit adhatsz MOST neki, az a nyugodtságod, a boldogságod. A többi csak idő kérdése. :)

2014. nov. 10. 16:05
 18/34 anonim ***** válasza:
63%
Jaj, gyorsan nyomtam rá a válaszomra, lefelejtettem, hogy 37+3 vagyok, szóval elég aktuális nekem is ez a téma. :)
2014. nov. 10. 16:06
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Valaszaid alapjan vagy nagyon fiatal vagy vagy nagyon hulye.bar en is fiatalon szultem es ugy gondolom ha valoban akarnad a babat nem irnal ilyeneket.
2014. nov. 10. 16:07
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást!

Ha megtartom akkor gondban leszünk mivel a szobánkban csak egy ágy, egy tv és egy szekrény fér el. Kiságynak nem lesz helye.

2014. nov. 10. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!