Mi lesz, ha nem tudjuk felnevelni a kisbabánkat?
Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nagyon vágyom már babára ugyanakkor félek is, hogy nem fogjuk tudni nevelni.
Nem tudunk új kiságyat, új ruhákat, babakocsit venni neki. Beszéltem erről a párommal és azt mondta, ne aggódjak, megoldjuk. Anyósomék is "baba mellett" állnak. Ti hogy döntenétek?
Ha nagyon drasztikus lennék, akkor azt írnám, minek szülsz a semmire. Minek??????
Szánalom, mindenki potyogtat meggondolás nélkül.....
Kérdező mennyi idős vagy?
Ne aggódj, szerintem az majd fog magától jönni,hogy mit csinálj.
Úgy látom,hogy nagyon rágörcsölsz a dolgokra,pedig nem szabad.:-)
Nem olvastam el a többi választ, ne haragudj, de mintha magamat olvasnám. :)
Pozitív lett a tesztem, a férjem örömködött, ölelgetett, én meg azt kezdtem el hajtogatni, hogy úristen, hogy csináljuk meg a szobáját, miből lesz babakocsi, meg pelenka, meg minden? Ráadásul én is tök parás vagyok, ha a férjem kettőt tüsszent, képes vagyok nem aludni az idegességtől, hogy mi lesz, ha nagyobb baja lesz. Na, ez a rossz hozzáállás.
Higgadj le, nyugodj meg. Ha valakinek, hát nekem elhiheted, hogy MINDEN meglesz a végére. Nekem két hét van a szülésig, pl. még lázmérőm nincs, de ezek alatt a hónapok alatt a legnagyobb feladatom volt, hogy leghiggadjak, és tiszta fejjel gondolkozzak, ne parázzak. Lesz lázmérőm, mondjuk holnap. Nyugi.
Apránként vettünk meg mindent, és a legtöbb dolgot használtan! Nagyon jó dolgokat fogtam ki, a babakocsinkat pl. mindenki irigyli. Egyik hónapban ezt vettünk, a másikban azt. Kb. a hatodik hónapig stresszeltem, amíg üres volt a szobája, akkor találtam egy nagyon jó bútorkombinációt nagyon olcsón, és akkor nyugodtam meg, amikor láttam berendezve a szobáját. Már nem lehet baj.
A legeslegeslegjobb, amit adhatsz MOST neki, az a nyugodtságod, a boldogságod. A többi csak idő kérdése. :)
Köszönöm a biztatást!
Ha megtartom akkor gondban leszünk mivel a szobánkban csak egy ágy, egy tv és egy szekrény fér el. Kiságynak nem lesz helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!