Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek bennem van a hiba?

Szerintetek bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

A szüleim két hónapja jelentették be, hogy válnak. Nem különösebben hagytak választási lehetőséget, hogy kihez kerüljek, hanem anyukám bejelentette, hogy nála leszek. Most még a válási papírokat rendezik. Anyukám néhány napra rá, talán egy hétre bejelentette, hogy neki új pasija van.. Megismertem őt, egész rendes meg minden. Egy ideje anyám esténként már nem is alszik otthon, amit ismételten megértek. Viszont most jelentette be, (mivel apám most talált albérletet) hogy a pasija már nálunk fog aludni! Nekem ez már viszont kicsit sok, vagyis túl gyorsnak érzem a dolgot, és nagyon bánt. Próbálok elfogadó, és megértő lenni ésatöbbi, de ez most kiverte nálam a biztosítékot.

16/l

2014. nov. 9. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, a te korodban már téged is megkérdeznek a bíróságon, hogy kihez akarsz kerülni.
2014. nov. 9. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Nézd, megértelek, hogy zavar, de ez az anyukád élete. Felnőtt nő, és éli tovább az életét. Valószínűleg régóta megvan neki ez a férfi.

Te ugyanúgy éled tovább a tied, csak apukád nem fog ott lakni. Nyilván nem kell feladnod a szobád emiatt.

Mondom, megértem, hogy zaklatott vagy, én is az lennék.

De próbálj nyitni felé, neked is jobb lesz, ha normális kapcsolatban vagytok.

2014. nov. 9. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Egyem meg szivedet! A sorstársaid ilyenkor szokták az új pasit szidni, meg gyűlölni mindenkit a családból, erre jössz Te, és 16 éves korod ellenére meglepően felnőttként kezeled az új szitut. Le a kalappal előtted!

Anyukád meg szégyellje magát, nyilván régebb óta vele van, mint azt neked bevallotta. Mivel Te ott maradsz, illő lett volna hogy beszéljen Veled erről a hirtelen odaköltözésről. Mégiscsak egy idegen férfi számodra, akivel osztoznod kell az asztalnál, WC-n, stb...

Úgy tűnik anyukádnak nagyon viszket a feneke. Azért beszélj vele, hogy neked ez még korai. Remélem Te leszel fontosabb neki, aztán jön az Úr.

2014. nov. 9. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is elég megértő vagy, jó eséllyel a legérettebb a családban. Az, hogy elválnak és új életet kezdenek, tényleg az ő dolguk. Az, hogy meg sem kérdeztek, mit akarsz, és talán mostantól saját magad neveled, kevésbé igazságos, de annak is van jó oldala, legalább önállósodhatsz.
2014. nov. 9. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Elõre sajnállak, mert fel lesz boritva a megszokott életed, az idegen pasi elõtt nem élheted a megszokott életed!
2014. nov. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!