Szerintetek bennem van a hiba? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma elmentünk anyámmal vásárolni mert 1het múlva esküvő. Felprobaltam egy szep csipkés Bluzt, azt mondta olyat válasszak amit maskor is hordok nem csak egyszer. Azután egy fél vállas kék csillogó bluzt. Arra azt mondja öreges. Es mindennel ezt csinálja. Es nem azt mondja h tegyem le vagy valami csak annyira idegesít h mindenre azt mondja öreges. Sajnalom en nem szeretem a kivágott, falatnyi félsoket. Neki az tetszene ha kitenném mindenem ?2014. máj. 19. 18:07
1/7 anonim válasza:
Igen, benned van a hiba! Hagyod, hogy anyuci pici lánya legyél még mindig! Majd az esküvő után is anyukád fogja megmondani, hogy mikor, mit, hogyan tegyél? Állj a sarkadra, és legyen minden úgy, ahogy te szeretnéd! Vőlegényed mit szól így hozzád?
2/7 anonim válasza:
Eszembe sem jutna olyan nőt elvenni, akit az anyja irányít.
4/7 anonim válasza:
Menj el egyedül vásárolni, vagy egy barátnővel. Az elég ritka, hogy valakinek pont ugyanolyan lenne az ízlése, mint a szüleinek.
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi oda elfelejtettem irni hogy 14/L :D
2014. máj. 19. 18:26
6/7 anonim válasza:
ÚÚ de idióta vagy első. Álljon a sarkára fiatalon, úgy, hogy semmi pénze sincs. Bírom az ilyen embereket, akik már 6 éves korukban önállósítanák a gyereket.
7/7 anonim válasza:
Azért így mindjárt máshogy hangzik a torténet. Nem minegy, hogy a kérdezo 14 éves, vagy o megy férjhez. 14 évesen valóban nem kell még olyan ruhákat hordania mint egy 30 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!