Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bennem van a hiba?

Tényleg bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

A húgomat elhagyta a párja, amikor a gyerekük fél éves volt. Akkor ideköltözött, mivel a gyesből nem tudott volna megélni. Abban állapodtunk meg, hogy a gyerek két éves koráig maradhat. Ingyen lakik itt, semmit nem kell fizetnie, egyedül a gyerekéről kell gondoskodnia, neki kell vásárolnia, én minden mást fizetek - rezsi, vásárlás. Most másfél éves a gyerek, megemlítettem neki, hogy ideje bölcsődét és munkahelyet keresni, hogy időben legyen, meg most már szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatot a párommal is, szeretném, ha ideköltözne, a közös êletet pedig kettesben képzelem el.

Közölte, hogy ő majd csak akkor megy el dolgozni, ha a gyerek majd három éves lesz, addig itt akar maradni.....

2014. ápr. 30. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kezdj vele komolyan elbeszélgetni, mert úgy látszik esze ágában sincs elmenni a kényelemből. Úgy tartod el, mintha Te lennél a férje. Szabjál neki határidőt, hogy az alatt az idő alatt találjon munkát, bölcsit, albérletet és kezdjen önálló életet, mert Te is azt szeretnéd. Ha szüksége van, akkor mindig ott leszel mellette, de szeretnél külön életet.
2014. ápr. 30. 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Csak nem a korabbi kerdes ihletett meg?

Most idejottel tesztelni a nepet, h most mit mondanak?

Kiserteties a hasonlosag... Felettebb furcsa.

2014. ápr. 30. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
igen de ott az a gyerek is koma ara nem gondoltál ? vagy te ki raknád mindenestül?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Közölném vele, hogy nem ebben állapodtunk meg és kezdenék neki összecsomagolni.

A hiba nem benned van.

5/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as! "koma" nem a kérdező szülte a gyereket, hanem a testévre. Ő még majd csak most akar családot alapítani, és nem a családtagjával együtt...
2014. ápr. 30. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy "közölte" tényként, akkor te is közölheted tényként, hogy három napja van, hogy költözzön. Legalábbis én ezt tenném.
2014. ápr. 30. 14:24
 7/13 dizso ***** válasza:
100%
Milyen elozo kerdes linkelnel'? Csak hogy az elejetol tudjuk. Mer most enis azt tanacsolnam hogy eloszor is a sajat maganeletet nezze persze adjon idot lakast talalni mert a pici nemtehet semmirol!!es hat o is felelotlen volt mer 3 om evre elore beszelt es nem gondolta at hogy neki is lehet kapcsolata ennek ellenere nem kene egyik naprol a masikra elkuldje a picivel a tesojat.
2014. ápr. 30. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szülőkhöz nem tud átköltözni?
2014. ápr. 30. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Én biztos nem raknám ki, mégiscsak a testvérem, meg a gyerek miatt sem. Viszont leülnék vele komolyan beszélgeti, és elmondanám, hogy ez így nem maradhat. Ameddig nem talál állást, maradjon, de kezdjen el AKTÍVAN munkát keresni. Persze nem kapkodnak a kisgyerekes nőként, szóval nem lesz sima ügy. Mi a végzettsége, szakmája?
2014. ápr. 30. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

Nem tudom sikerul-e belinkelni telefonrol.

Szerintem ez kamu kerdes es ez ihlette.

2014. ápr. 30. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!