Tényleg bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
A húgomat elhagyta a párja, amikor a gyerekük fél éves volt. Akkor ideköltözött, mivel a gyesből nem tudott volna megélni. Abban állapodtunk meg, hogy a gyerek két éves koráig maradhat. Ingyen lakik itt, semmit nem kell fizetnie, egyedül a gyerekéről kell gondoskodnia, neki kell vásárolnia, én minden mást fizetek - rezsi, vásárlás. Most másfél éves a gyerek, megemlítettem neki, hogy ideje bölcsődét és munkahelyet keresni, hogy időben legyen, meg most már szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatot a párommal is, szeretném, ha ideköltözne, a közös êletet pedig kettesben képzelem el.
Közölte, hogy ő majd csak akkor megy el dolgozni, ha a gyerek majd három éves lesz, addig itt akar maradni.....
2014. ápr. 30. 14:07
11/13 anonim válasza:
Ép időben kezdted el tudatosítani testvéreddel azt, hogy miben állapodtatok meg. Ha tesóm ilyent mondana azt mondanám neki, oké az a te dolgod, hogy mikor mész dolgozni, de nálunk megállapodásunk szerint csak 2 évet maradhatsz, amiből már csak fél év van hátra.
12/13 dizso válasza:
Hat ha a linkelt kerdes is tole ered akkor leirom mikor mikor megszuletett az elso kislanyunk az apjuk akkor lett munkanelkuli en feketen dolgoztam kulfoldon igy az alapellatasra voltam jogosult..38000ft..anyueknal lakunk igy nekunk se kellet akkor beszalni a rezsibe es a gyes+csaladi pont eleg volt a havi dolgaira a kislanynak pedig pelusbol is liberot tapszerbol milupat hasznaltunk ha o 200000ft tgyas kap es a -gyereken kivul nemkolt semmire mernem tett ferre penzt??ezt viszont megkerdeznem tole...
13/13 anonim válasza:
Igazad van és jogos,tudatosítsd benne,hogy nem kéne visszaélnie a jóságoddal,és nem szeretnéd,ha úgymond a nyakadon maradna.Ideje a saját lábára állnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!