Bennem vagy a családomban van a hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az anyámmal van egy-két NAGY gond. Kezdem megutálni. Az van, hogy megcsalja apámat talán a 3. férfival. De ezt apám nem tudja. Kicsit elegem van. 14 éves vagyok, és szánalmasnak tartom, hogy hazudozik a pofámba. Megkérdezem tőle, hogy szeret-e minket, és hogy bízik-e bennünk, és azt válaszolja, hogy hogy kérdezhetek ilyet. Na igen...és épp ma láttam kiírva(chatelt a barátnőjével) a facebookján (valami oknál fogva az övét nyitotta meg),hogy " Tegnap képzeld el éjfélig chateltem vele. Igen már nem érdekel ő, már szerencsére összejöttem egy másikkal." Valahogy így fogalmazta...azt hiszem, ilyenre emlékszem. Most lett vége az állítólagos 5 és fél ÉVES kapcsolatának, és egyből újat indít! Szerintetek bennem vagy a családomban van a hiba? Vagy egyszerűen nem szeret minket? Mit csináljak? Segítsetek..nem tudok kire támaszkodni csak a barátaimra.. nem merem senkinek elmondani..higgyétek el nagyon rossz, senkinek nem kívánom. Válaszoljatok a kérdésekre minél hamarabb! Köszönöm szépen!:)2012. nov. 15. 21:03
1/5 anonim válasza:
Szia!
Anyukáddal kellene beszélned, hogy tudsz a dologról és hozzáteheted a saját véleményedet is,például, hogy elítéled.
Sokan majd azt fogják mondani, hogy ne szólj bele, de én ezzel nem értek egyet, hiszen egy család vagytok. És egy gyereknek nem hiszem,hogy el kellene fogadnia ezt szó nélkül.
2/5 anonim válasza:
Írj privátot,nálunk ugyanez a helyzet.....sajnos,itt is csak én tudok róla!!!!:(
3/5 anonim válasza:
Kérdező! Én 24 évesen kaptam a pofont apámtól,mikor rákérdeztem,csalja-e anyámat. Tudtam,hogy igen,De apám ezt így oldotta meg. Sajnos az a baj ,hogy nem tudhatod,hogy apád miket csinál,amiről te nem is tudsz,mert tudod az éremnek két oldala van.Most nem azt mondom,hogy anyád egy szent,mert alapból elítélem a megcsalást,mert ha valami olyan rossz,akkor kilépek belőle. Nincs nagyobb tesód,akivel ezt meg tudnád beszélni? Vagy kerek perec állj anyud elé,hogy ekkor és ekkor ezt és ezt olvastad,mért van ez,szeretnéd,ha beszélgetnétek erről.Max elküld a búsba,de veszteni nem vesztesz.Lehet apudnak is van valakije,erre nem gondoltál még?
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából már arra is gondoltam, hogy apámnak van valakije.. Anyukám már 2-szer csalta meg apámat és most csinálja harmadszor. Nem hiszem, hogy elsőnek apám kezdte volna. A legelső férfiről beszámolt apámnak anyám. Apukám totál kibukott..Azon is gondolkodtam, hogy apám ezért megcsalta anyámat. Mikor ide költöztünk a városba (most 5 éve)azóta volt valakije akivel az elmúlt 1 hétben szakított..És most megint összejött egy másikkal..Nem tudom miért csinálja..:(
2012. nov. 16. 20:27
5/5 anonim válasza:
Talán azért,mert már rossz a kapcsolatuk,de gyáva lépni és elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!