Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Hol a hiba? Sos!

Miért lehet ez? Hol a hiba? Sos!

Figyelt kérdés
Egy 3 éves kapcsolatban vagyok én szeretem kimutatni azt hogy szeretem őt de neki ha a fülébe rágom hogy jólesne hallani hogyő is szeret akkor sem hajlando kimondani vagy kimutatni hogy szeret. szerintetek miert van ez? az nemlehet hogy nemszeret mert nagyon féltékeny rám! lany vagyok
2012. szept. 18. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Ki se mutatja? Na az már nagyon gáz. Elmondod hogy, hogy vagy boldog egy ilyen kapcsolatban, ahol a párodon egy csepp jelét sem látod annak, hogy szeret azon kívül, hogy féltékeny, mert a tulajdona vagy, birtokolni akar?
2012. szept. 18. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más, éppen ezért mindenki máshogy mutatja ki az érzelmeit. Ha te ezt nehezen viseled, akkor ne maradj mellette, mert ő sosem fog megváltozni.
2012. szept. 18. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
attól, h féltékeny rád, még nem biztos, h szeret...
2012. szept. 18. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
6%

Jaj, már jönnek is a nagytudású spekulátorok.

Lehet, hogy azért nem mutatja, mert egyszerűen nem az a típus, aki folyton rajtad lóg csillogó szemekkel és nonstop szerelmes szavakat súg a füledbe. Nem kell azonnal kombinálni.

2012. szept. 18. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Régen is így volt? Mert ha mindig is ilyen volt, (most próbáld meg a lila ködöt félretenni, és reálisan nézni a kezdetektől a párod viselkedését), akkor ez van, ő ilyen. Más a szeretetnyelve, máshogy mutatja ki (ha kimutatja valahogyan: szavak helyett tettekkel, közös időtöltéssel, érintésekkel stb.

Persze lehet csiszolni rajta, hogy közeledjenek az igények és a kapott jelek, de csodát tenni nem lehet. Ha valakibe beleivódott, hogy verbálisan, szóban fejezi ki az érzelmeit, nem fogja megérteni, hogy a másik azzal mutatja ki, hogy kérés nélkül becsavarja a csavarokat a falba. Amaz pedig lehet, hogy irtó zavarban van a másik "ömlengéseitől" és "szeretlek"-áradataitól, mert ő arra vágyik, hogy csak szó nélkül a kezébe nyomj egy forró teát, amikor hazaér munkából. Szóval nehéz ügy, és ha nem sikerül kéréssel, megbeszéléssel közelíteni egymáshoz ezen a téren, akkor jóformán reménytelen, hogy boldogító és harmonikus párkapcsolat legyen a vége.

Ha valaha ő is kimutatta/kimondta, akkor a baj más természetű, akkor köztetek utólag romlott el valami, amit lehetőleg mihamarabb helyre kéne tenni, különben ugyancsak rámehet a kapcsolat.

2012. szept. 18. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
En no létemre olyan vagyok, hogy nem szeretek csimpaszkodni a másikon, állandoan a szájába rágni, hogy szeretlek, csopogni a nyáltol stb., olelgetni non-stop, hogy mindenki lássa, hogy szeretjuk egymást.
2012. szept. 18. 15:00
 7/10 A kérdező kommentje:

am boldogok vagyunk van olyan idöszak h ö is hozzámbújik de nekem jólesne ha kicsit gyakrabban tenné.szerintem azért vágyok több szeretetre mert a szüleim kiskoromba elváltak és hiányzott hogy mindketten ottlegyenek ;( de azis lehet hogy csak túlreagálom...

köszi a válaszokat!

2012. szept. 19. 01:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem a féltékenysége jobban zavarna, mint az, hogy kicsit magának valóbb típus.
2012. szept. 19. 11:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Hidd el éngem is zavar, de arra gondolok, hogy azért félt, mert szeret
2012. nov. 30. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem. Azért félt, mert nem tökéletes a bizalom.

Semmi féltékenység nem fakad szeretetből. Gondolj azokra, akik annyira féltékenyek, hogy verik vagy korlátozzák a másikat. Az szeretet volna?! Nem.

2012. dec. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!