Elkövetted a szüleid hibáit?
Megfogadtam fiatalabb koromban, hogy "ez én aztán soha sem...". Aztán az életem úgy hozza, hogy bármit teszek, bármennyire figyelek, pont azokba a helyzetekbe kerülök, mint a szüleim. Munka és párkapcsolat terén.
Mire azt mondtam, hogy én nem fogom elfogadni a páromtól, most megvan, stb...
Ti hogy vagytok ezzel? Sikerült ezeket elkerülni?
Munka területén még nem jutottam többre, mint a szüleim, de van még lehetőségem, hiszen más életet élek, mint ők ennyi idősen. Gondolok arra, hogy nincs gyerekem, míg nekik ennyi idősen már kettő is volt. Tény, hogy jobb családi légkört teremtettek, mint amiből ők maguk jöttek. Tehát ők is megtették az előrelépést, sikerült olyan hibákat elkerülni, amit a szüleiknek nem.
"Mire azt mondtam, hogy én nem fogom elfogadni a páromtól, most megvan"
Igen, vannak dolgok, amelyeket én nem fogadok el a páromtól, olyanok, amiket anyám elfogadott apámtól. De hát más emberek vagyunk, más igényekkel. De amire azt mondtam, hogy másként csinálnám, azt tartottam is idáig.
még nem :) és remélem nem is fogom...
Kicsit visszás de pl. ők ott is rontottak, hogy nem mentek egyetemre. Én a támogatásukkal egyetemet végeztem. Sokkal még nem vagyok előrébb, de igyekszem.
Gyereknevelés téren meg szerintem jó leszek :D
nem, még nem.
tudatosan küzdök. pl ők elváltak, én össze sem fogok házasodni senkivel, nehogy velem is ilyen történjen.
anyum viszonylag fiatalon, 26 évesen szült. én jövőre leszek annyi, de még sok mindent meg kell tapasztalnom a világból, hogy érettebb legyek mint ő, amikor megszült. anyagilag mindent megkaptam, és szeretetből sem volt hiány soha, de vannak olyan megmagyarázhatatlan dolgok, amiket csak egy idősebb korban szülő nő tud megadni a gyerekének.
munka terén talán kicsit hasonlítunk. ő sem azon nyomban találta meg azt a foglalkozást, amit most csinál, és sikeres benne. egyelőre én is keresem az utam, de legalább megélek a munkámból :)
"pl ők elváltak, én össze sem fogok házasodni senkivel, nehogy velem is ilyen történjen. "
Akkor gondolom, semmilyen párkapcsolatba nem mégy bele, mert ha vége lesz, az ugyanolyan, mint a válás, söt ha "csak" élettárs vagy, akkor még sokkal rosszabb helyzetbe kerülsz, ha szakitotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!