Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korodban vertek/ütöt...

Hány éves korodban vertek/ütöttek meg a szüleid utoljára?

Figyelt kérdés
Szerintetek mégis hány éves kor a "normális", hogy egy szülő megveri és ezalatt akár csak egy pofonra gondolok a gyerekét.
2012. júl. 10. 18:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%

soha nem ütöttek meg:)

egyszer csapott édesapám a fenekemre,lehettem 3 éves mikor elszöktem a lottózóból. De akkor is csak megijedt de rohadtul azért,én meg nem is emlékszek rá hogy rácsapott volna:)

normális felnőtt ember lett belőlem,én sem fogom soha megütni a gyerekem ebből ezt tanultam.

2012. júl. 10. 18:57
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

14-15 lehettem. Gyerekkoromban anyámnak járt el gyakran a keze (nem volt a higgadtság példaképe), aztán 13-14 éves koromban ellenálltam és lefogtam, illetve mondtam, hogy mostantól nem verés, hanem verekedés lesz. Ő ekkor hagyta abba.

Apámtól egyetlen pofont kaptam egész életemben, valamit beszóltam neki kamaszként és azért.

2012. júl. 10. 18:59
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
nem emlékszem már de kb 6-7évesen?!
2012. júl. 10. 19:00
 4/37 A kérdező kommentje:
Szerintetek normális egy 27 éves nőt megütni? Illetve milyen esetben tartanátok annak?
2012. júl. 10. 19:01
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

mármint a szüleid ütöttek meg?mit csináltál?:o

amúgy nem. nemnormális

2012. júl. 10. 19:02
 6/37 anonim ***** válasza:
83%
Semmilyen szituációban nem tudnám ezt elfogadhatónak tartani.
2012. júl. 10. 19:02
 7/37 A kérdező kommentje:
Barátomnál aludtam. És igaz azt mondtam, hogy 8ra hazamegyek, de végül 8:40kor mentem haza. Bár telefonáltam 8kor, hogy kések. Erre hazamentem és a szokásos nekem esés, hogy nem tudod az időt sose betartani stb. Elegem lett és hát megmondtam, hogy hagyjon már engem békén és bementem a szobába és becsaptam az ajtót. Erre bejött és nekem esett.
2012. júl. 10. 19:05
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok csak,de ahhoz hogy egy szülő megüsse ennyi idősen a gyerekét nagyon súlyosat tudok csak elképzelni..

Pl. hogy a lány az apa elé áll hogy prostituált,vagy mondjuk lek*rvázza az anyját,vagy börtönbe kerülés,esetleg súlyosabb büntett elkövetésének bevállása..

Ilyeneknél még el tudom képzelni,de nem megoldás persze csak hirtelen felindulásból ha olyan a szülő.

De mondjuk másért nagyon nem..

2012. júl. 10. 19:05
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem soha nem kellene előfordulnia.

Én mondjuk egyszer kaptam egy pofont, de lehet megérdemeltem így vissza tekintve. :D:D Olyan 5 éves lehettem.

2012. júl. 10. 19:06
 10/37 anonim ***** válasza:
84%
bocsi elírtad nem? 27 évest akartál írni biztos?
2012. júl. 10. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!