Hogy mondanád meg a nejednek hogy azért ideje lenne letusolni? Csütörtökön fürdött utóljára és tegnap óta menstruál is ugy hogy ne bántsam meg mert érzékeny a lelke fáj a hasa
Úristen, milyen nők vannak!!!
Egy héten csak egyszer-egyszer fürdik, azt is csak felszólításra?!
Hát én nem a fürdőszobába tenném azt az égő gyertyát...
Kellemetlen szitu az ilyesmi. Nagyon. Az én családomban is van ilyen személy, szerencsére nem izzadós, "szagos" ennek ellenére. Én még nem említettem neki, más családtagom viszont igen. Egy ideig hatott.
De ha neked kínos / menzesz idején szagosabb
egy nő, én ilyenkor naponta többször is tisztálkodom / szerintem finoman tégy rá utalást, vagy invitáld egy kis közös zuhanyzásra...
Volt már máskor is ilyen téma itt a GYK-n, komolyan nem értem, hogy bírja ki sok ember, hogy nem zuhanyzik vagy legalább mosdik meg naponta, vagy kétnaponta.
Drasztikusan. Más nem használ.
"Húzzál fürdeni, mert büdös vagy!"
Szerintem egyedüli kifogás egy durva lázas betegség, amikor rázza a hideg az embert és félkómában van, miközben hat takaró alatt, max fűtés mellett is vacog. Akkor elnézhető, hogy ha jobban lesz, akkor lefürdik, addig bűzölöghet.
De járóképes embernél...hááát.
Én egyszer nem fürödtem 5 napig, akkor saját felelősségre jöttem haza vesegyulladással a kórházból és egész napok estek ki, szerintem eszméletvesztésem volt, egyedül voltam itthon és napokig nem ment 39 fok alá a lázam. WC-re is négykézláb támolyogtam ki és megvett az isten hidege, miközben pulóver volt rajtam és 30 fok a lakásban...
én letusoltam hivtam őt is de azt mondta nincs kedve. Amugy nem büdös azt nem mondhatom csak azért na ráférne a fürdés.
Nem akarom bántani mert lelkileg most eléggé ki van sokat sir szegénykém.Nemrég ment el a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!