Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korodban vertek/ütöt...

Hány éves korodban vertek/ütöttek meg a szüleid utoljára?

Figyelt kérdés
Szerintetek mégis hány éves kor a "normális", hogy egy szülő megveri és ezalatt akár csak egy pofonra gondolok a gyerekét.
2012. júl. 10. 18:55
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

20.

Egyetemen nem sikerült egy vizsgám, ez apámat annyira érintette, hogy bedurvult és egy pofon kiséretében minden sz@rnak lemondott.

Azóta csak azt mondom el neki, amit nagyon muszáj.

2012. júl. 10. 21:55
 32/37 tocsi31 válasza:
100%
Szia. engem anyam 29 evesen felpofozott a nyilt utcan, miutan egy elmebetegtol megvedtem az autonkat. tortenetesen ki akarta szurni a kereket. hosszu lenne most ezt leirni. A lenyeg hogy a pasast elkuldtem melegebb eghajlatra, es anyam koszonet fejeben felkepelt : "hogy beszelsz te egy felnottel". A lenyeg a lenyeg, hogy vannak ilyen szulok akik nem fogadjak el azt hogy a gyerekuk felnott. irta az egyik valaszolo, hogy tuti kamu kerdes. Valaszom neki: ha meg nem volt reszed ilyesmiben , az nem azt jelenti, hogy meg sem tortent. verni, utni gyereket nem jo. de tinedzser korig, neha egy jol idozitett apai/anyai tasli, jol megalapozott indokkal elviselheto. de csak tinedzser korig. utana, no way
2012. júl. 11. 08:44
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
az vagyok aki azt írta, tuti kamu kérdés. Nem arra írtam, hogy gyereket nem lehet megütni, szerintem lehet. Arra írtam, hogy 27 éves felnőtt embert úgy kezelni mint egy gyereket az egy kicsit meredek. Engem is ütöttek meg kiskoromban, mert rossz voltam, nem ezzel van a gond.
2012. júl. 11. 11:42
 34/37 anonim válasza:
100%
AZ HOGY ENNYI IDOSEN UTNEK MEG NEM NORMAILS!TE egy FELNOTT NO VAGY! TUDOD mit csinalsz!
2012. júl. 11. 16:12
 35/37 anonim ***** válasza:
9.
2013. márc. 18. 02:36
 36/37 anonim ***** válasza:

"nyam koszonet fejeben felkepelt : "hogy beszelsz te egy felnottel""

Hát meg mit tanít Neked?

Hogy a felnőtt jobb, mint a gyerek, és nem akarhat ártani?

2013. márc. 18. 02:38
 37/37 anonim ***** válasza:
Na még ott laksz? :DD
2014. febr. 17. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!