Mit tennétek ha a lányotok így tönkretette volna az életét?
Kérdező emberek vagyunk különböző értelmi képességekkel, máshogy állunk a világhoz, van aki felelőtlenebb, naívabb, kevésbé eszes, stb.
Ne hasonlítsd magadhoz a lányod, igen valóban értelmes ember ilyet nem enged, de úgy látszik a lányodnak a felelősségérzetből kevesebb jutott, így hibázott. Míg más ember hallgat az "okosabbra", van aki magát hiszi okosabbnak, így ő kénytelen a saját hibáján okulni, ez történt most vele. Ezek után kétszer is meg fogja gondolni remélhetőleg kivel és hogyan fekszik le.
Le lehet szálnni a magas lóról, anyuka.
Egyszerűen visszataszító,ahogy az egészhez hozzááll.
Inkább örülne,h a lány egyáltalán elmondta.
Nekem is volt abortuszom. Ugyanattól az embertől volt a baba,akivel immár 8 éve házasok vagyunk. Én nem is mertem elmondani anyámnak,mert tudtam,mit reagálna,inkább végigcsináltam egyedül. Kegyetlen szar volt akkor,de nem ment tönkre az életem,azóta van 2 tervezett gyerekünk.
Jó lenne,ha nem mérges lenne,hanem inkább együttérző,és nem ezzel a visszataszító ridegséggel reagálná le a dolgokat.
Nagyon nem lennék a maga lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!