Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha a lányotok...

Mit tennétek ha a lányotok így tönkretette volna az életét?

Figyelt kérdés
17 éves a gyerek. Pár hónapja jár egy fiúval. Fel volt világosítva hogy mi a jó védekezési módszer az ő korában az óvszer. Mert egyrészt ki tudja mi baja van a fiúnak, másrészt meg hogyha kiszakad látja. Utánna bevehet esemény utáni tablettát. Annyit mondtuk neki hogy óvatos legyen mindig felelős mert ha terhes lesz ő lesz a nagyobb bajban mert neki a gyereket nevelni, vagy abortuszra menni. A fiú gyerektartást fizet de mi az a gyereknevelésben ha egy életen keresztül neki kell nevelni a gyereket. Ennek ellenére terhes lett mert a fiú kicsit betette ahogy a lány mondta, természetesen egyből lelépett. Hogy lehetett ilyen felelőtlen a gyerek? Most meg sír de bármi is lesz ő nagyobb bajba került ezzel a terhességgel mint a fiú.
2014. nov. 7. 10:45
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Kérdező emberek vagyunk különböző értelmi képességekkel, máshogy állunk a világhoz, van aki felelőtlenebb, naívabb, kevésbé eszes, stb.

Ne hasonlítsd magadhoz a lányod, igen valóban értelmes ember ilyet nem enged, de úgy látszik a lányodnak a felelősségérzetből kevesebb jutott, így hibázott. Míg más ember hallgat az "okosabbra", van aki magát hiszi okosabbnak, így ő kénytelen a saját hibáján okulni, ez történt most vele. Ezek után kétszer is meg fogja gondolni remélhetőleg kivel és hogyan fekszik le.

2014. nov. 7. 16:55
 52/54 anonim ***** válasza:
Milyen idős terhes a lányod kérdező ? Azt tudjátok ? Voltatok már nőgyógyásznál ? El lehet itt vitázgatni ..de az idő ketyeg .
2014. nov. 7. 17:06
 53/54 anonim ***** válasza:
22%
Miért nem viszed el abortuszra? Legyen már eszetek...
2014. nov. 7. 18:51
 54/54 anonim ***** válasza:
71%

Le lehet szálnni a magas lóról, anyuka.

Egyszerűen visszataszító,ahogy az egészhez hozzááll.

Inkább örülne,h a lány egyáltalán elmondta.

Nekem is volt abortuszom. Ugyanattól az embertől volt a baba,akivel immár 8 éve házasok vagyunk. Én nem is mertem elmondani anyámnak,mert tudtam,mit reagálna,inkább végigcsináltam egyedül. Kegyetlen szar volt akkor,de nem ment tönkre az életem,azóta van 2 tervezett gyerekünk.

Jó lenne,ha nem mérges lenne,hanem inkább együttérző,és nem ezzel a visszataszító ridegséggel reagálná le a dolgokat.

Nagyon nem lennék a maga lánya.

2014. nov. 8. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!