Mit tennétek ha a lányotok így tönkretette volna az életét?
kizárt :-DDD
anyám szépen leírta h mind a két helyzetben mit várható ...
és meg is indokolta ...
elfogadtam és bár akkor utáltam érte
utólag hálás voltam h ezt tette
am akkor még nem altattak hanem kábították az ember lányát
szal szarabb volt a dolog mert mindet ha tompán is de éreztél és ébren voltál !
nem beszélve a személyzetről .....
nem lettem lelki nyomorék :-D
ma már 3 szép gyerekem van, a két nagyobb attól akivel az a baleset ösrégen megtörtént :-)
am meg a kérdezőnek:
nem csak a lányod hanem a fiú is felelőtlen volt neki is tudnia kellet volna h nem szabad csak egy kicsit betenni
#32, nincs ebben semmi érdekes, a szülőnek van szája, hogy szépen elmondja, hogy mit tud vállalni akkor, ha a lány az AB mellett dönt, és mit tud vállalni akkor, ha a terhesség megtartása mellett. Sőt, úgy etikus, ha ezt őszintén elmondja, hogy a lány ennek tudatában tudja meghozni a számára megfelelő döntést.
Senki sem mondta, hogy az anyának vállalnia kellene automatice az unoka gyámságát, akkor is ha nem tudja, vagy nem akarja... csak nyissa ki a száját, és mondja el, hogy a lány figyelembe tudja venni.
(a másik, hogy ez egy 17 éves terhesnél nem is kardinális kérdés, ugye mire szül, már vagy nagykorú lesz, vagy max 2-3 hónapról van szó...)
Bizony, hogy a lányé... és bizony a te házadban is, ha az Magyarország területén van...
A te döntési jogod abban áll, hogy nincs semmiféle kötelességed az unokáddal szemben, azt vállalsz vagy nem, amit akarsz - ami cseppet sem érinti a lányoddal szembeni kötelességeidet.
#38, MI lett elrontva szerinted???? Miért, nem élnek emberek úgy teljesen normális, jó életet, hogy előtte akár volt egy abortuszuk, akár szültek egy gyereket???
Legfeljebb a szülő által épített "én ilyen életet akarok a gyerekemnek" légvárak lettek véglegesen elrontva, azt gondolom... de azért meg cseppet sem kár... a gyerek dolga az, hogy a saját életét élje, nem az, hogy a szülő álmait valósítsa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!