Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtehetik ezt velem a szüleim...

Megtehetik ezt velem a szüleim? Eltilthatnak a szerelmemtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves lány vagyok. Tavasszal felkeresett a 22 éves fiú másodunokatestvérem Facebookon, akiről egészen addig azt sem tudtam hogy létezik,mivel nem tartottuk velük a kapcsolatot.

Minden rendben is ment,hétvégente beszélgettünk,de a nagy távolság miatt csak nyáron találkoztunk. Csak unokatesókként tekintettünk egymásra, jól elvoltunk. De aztán nyár vég3n mindketten elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Ugyanakkor azt is tudtuk,hogy ez nem helyes,és próbáltuk elfolytani magunkban ezt az érzést. Viszont a szív legyőzte a józanészt... mostmár egyikünk sem tudott ellenállni ennek a mindent elsöprő érzésnek.

A szüleim,amikor elmondtam nekik,teljesen kiakadtak, órákon át azt hallgattam,hogy hogy lehetek ennyire hülye,meg hogy többet néztek volna ki belőlem,illetve hogy ők nem akarnak beteg unokákat.

Ez nagyon rosszul esik,mert szeretem ezt a srácot,és a sok nehézség ellenére úgy érzem,képes vagyok harcolni érte,viszont az,hogy minden nap háborúznom kell a saját szüleimmel,nagyon nehéz.

Hétvégén már odáig jutottunk,hogy el sem engedtek hozzá,és ő se jöhet.

Szerintetek jól teszik hogy eltiltanak tőle? Ti mit csinálnátok az ő illetve az én helyemben?

2014. nov. 3. 07:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16%

" Csak unokatesokkent tekintettunk egymasra..."

Fuj. Ebbol , hogy lett akkor szerelem? Akit a rokonomkent szeretek azzal nem bujok ossze, egy nyar elteltevel.

Nem tilthatnak tole, de jogos a kiakadas. Rajta kivul nem volt mas fiu? Nem tartom tul normalis dolognak.

2014. nov. 3. 11:08
 22/22 piroska és a farkas ***** válasza:
23%
Azért a kérdező mentségére legyen mondva, hogy fiatal felnőttként találkoztak,nehéz úgy rokonként tekinteni a másikra, ha nincsenek gyerekkori élmények mondjuk arról, ahogy UNOKATESÓKÉNENT eszik a palacsintát amit a nagyi sütött,építik a homokvárat a közös családi nyaraláson, stb. Én megértem, hogy ez egy nehéz helyzet, nem tudom, hogfy mi a jó megoldás. Könnyű a józan észt mondani kívülállóként, és sok esetben én is azt javasolnám, ha pl egy olyan kapcsolat lenne ahol az egyiknek családja van, és emiatt sérül egy harmadik ( negyedik-ötödik ) fél, de ez nem az a szituáció. Hát nem tudom. Ha valóban esélyesebb így egy sérült utód foganása majd, akkor esetleg ha egymásról nem akartok lemondani, a Ti, és a gyerekeitek gyerekeinek érdekében a közös gyerekről mondjatok le. Fogadjatok örökbe majd inkább gyerekeket.
2014. nov. 3. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!