Megtehetik ezt velem a szüleim? Eltilthatnak a szerelmemtől?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok. Tavasszal felkeresett a 22 éves fiú másodunokatestvérem Facebookon, akiről egészen addig azt sem tudtam hogy létezik,mivel nem tartottuk velük a kapcsolatot.
Minden rendben is ment,hétvégente beszélgettünk,de a nagy távolság miatt csak nyáron találkoztunk. Csak unokatesókként tekintettünk egymásra, jól elvoltunk. De aztán nyár vég3n mindketten elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Ugyanakkor azt is tudtuk,hogy ez nem helyes,és próbáltuk elfolytani magunkban ezt az érzést. Viszont a szív legyőzte a józanészt... mostmár egyikünk sem tudott ellenállni ennek a mindent elsöprő érzésnek.
A szüleim,amikor elmondtam nekik,teljesen kiakadtak, órákon át azt hallgattam,hogy hogy lehetek ennyire hülye,meg hogy többet néztek volna ki belőlem,illetve hogy ők nem akarnak beteg unokákat.
Ez nagyon rosszul esik,mert szeretem ezt a srácot,és a sok nehézség ellenére úgy érzem,képes vagyok harcolni érte,viszont az,hogy minden nap háborúznom kell a saját szüleimmel,nagyon nehéz.
Hétvégén már odáig jutottunk,hogy el sem engedtek hozzá,és ő se jöhet.
Szerintetek jól teszik hogy eltiltanak tőle? Ti mit csinálnátok az ő illetve az én helyemben?
" Csak unokatesokkent tekintettunk egymasra..."
Fuj. Ebbol , hogy lett akkor szerelem? Akit a rokonomkent szeretek azzal nem bujok ossze, egy nyar elteltevel.
Nem tilthatnak tole, de jogos a kiakadas. Rajta kivul nem volt mas fiu? Nem tartom tul normalis dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!