Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha édesapám...

Mit tehetnék ha édesapám eltiltott a szerelmemtől?

Figyelt kérdés

elég rossz a kapcsolatom édesapámmal. azóta mióta eltiltott a barátomtól (4hónapja, amiatt hogy lefeküdtünk) nemnagyon beszelünk..néha megkérdezem tőle hogy megbeszélhetnénk-e a dolgokat..de a válasz csak annyi hogy 'nem'

néha azt kérdezem találkozhatnék-e a barátommal..a válasz 'soha'

édesanyámmal beszelem meg a dolgaimat, és ő is próblja rávenni hogy enyhítsen kicsit..de nem..

gondolkoztam azon hogy elmegyek barátomhoz és nem jövök haza.. de ebből nagy baj lenne..

mit tehetnek, hogy találkozhassak a barátommal?

2012. júl. 18. 11:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És a barátod? Mennyi ideje voltatok együtt, mikor lefeküdtetek?
2012. júl. 18. 12:01
 2/25 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, barátom 19. fél éve egyutt voltunk mikor megtörtént.
2012. júl. 18. 12:03
 3/25 anonim ***** válasza:
60%
Hát az tényleg gáz. 15 évesen rohadtul nem kéne szexuális életet élni, bármennyire is gyakori ez mostanság, ez még nem jelenti azt, hogy jó is. Megértem apukádat... és szerintem örülj, hogy nem dug be egy bentlakásos leányiskolába.
2012. júl. 18. 12:05
 4/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jogos az aggodalma.

Az apák márcsak ilyenek. Féltik a pici lányukat,főleg az ilyen "nagyfiúktól".

Szerintem ne nagyon hozd fel neki a témát, majd idővel elfogadja a dolgot.

2012. júl. 18. 12:05
 5/25 anonim ***** válasza:
34%
ha anyud megengdei akkor találkozgas veled, apudnak meg nem kell tudni róla.... de ne szökj el hozzá, mert azzal anyudat is csak megbántod, plusz apudat is igazolod hogy mennyire gyerekes a gondolkodás módod és még védeni kell téged
2012. júl. 18. 12:11
 6/25 A kérdező kommentje:

probaltam ugy hogy anya tud rola de apa nem..

de anya aztmondta o nem hazudik a ferjenek...

2012. júl. 18. 12:12
 7/25 Jubilee ***** válasza:
56%
Édesapád meg-nem történtté nem tudja tenni a dolgokat. Abszolút megértem, hogy félt, hogy rosszul érintette, hogy a kislánya szexuális életet él. Én is korainak tartom, hogy 15 évesen lefeküdtél a barátoddal, de ez a te döntésed volt, ítélkezni feletted emiatt senkinek nem szabad. Kérd meg édesanyádat, hogy üljetek le beszélgetni hármasban, amjd pedig négyesben (a barátoddal együtt) az apukáddal! Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, hátha megenyhül. Ne játsszad ki semmiképpen apukádat, mert azzal csak még jobban elveszíted a bizalmát! Szurkolok neked! (32N)
2012. júl. 18. 12:17
 8/25 anonim ***** válasza:
47%

Próbáld elképzelni, hogy már idősebb vagy, van egy 15 éves lányod (aki gyakorlatilag még gyerek, épp csak kikerült az általános iskolából), és egy felnőtt, 19 éves pasi dugja. Te tapsikolnál hozzá? :DD

Én valahol megértem a szüleidet. 4 év nem nagy különbség egy 20 és 24 éves között, de ebben a korban még elég nagy. Nagyon mások a szexuális igényei a két korosztálynak, és a fejlettségük sem azonos.

2012. júl. 18. 12:18
 9/25 anonim ***** válasza:
28%

Jaaj, az én barátom volt mindenféle pedofil, pedig én 16 voltam, ő 18. Csak az én apukám már nem lakott velünk, szóval nem tudott beleszólni. Azóta nagyon jóban van a barátom apukámmal, 2 éve vagyunk együtt.

Titokban nem tudtok találkozni?

2012. júl. 18. 12:19
 10/25 A kérdező kommentje:

próbáltuk volna már négyesben megbeszélni (barátommal együtt) de édesapám aztmondja nem hajlandó beszélni erről.

fogalmam sincs mit kéne tennem..

2012. júl. 18. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!