Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha édesapám...

Mit tehetnék ha édesapám eltiltott a szerelmemtől?

Figyelt kérdés

elég rossz a kapcsolatom édesapámmal. azóta mióta eltiltott a barátomtól (4hónapja, amiatt hogy lefeküdtünk) nemnagyon beszelünk..néha megkérdezem tőle hogy megbeszélhetnénk-e a dolgokat..de a válasz csak annyi hogy 'nem'

néha azt kérdezem találkozhatnék-e a barátommal..a válasz 'soha'

édesanyámmal beszelem meg a dolgaimat, és ő is próblja rávenni hogy enyhítsen kicsit..de nem..

gondolkoztam azon hogy elmegyek barátomhoz és nem jövök haza.. de ebből nagy baj lenne..

mit tehetnek, hogy találkozhassak a barátommal?

2012. júl. 18. 11:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

nem eppen tudod milyen a kapcsolatom a baratommal. itt nem is arrol van szo. elmondta hogy eveket kepes varni, mert nem monddle rolam ilyen miatt.

es nem ismersz. attol hogy ennyi idos vagyok meg nembiztos hogy a felfogasom is eretlen mint a tobbi velem egykorunak.

2012. júl. 18. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

15:43 Hogy te mekkora egy gyökér vagy hallod! Neked fáj, hogy ők együtt vannak vagy mi? Képzeld én 14 voltam amikor összejöttünk barátommal aki akkor 19 volt. Ez már 6 éve volt és ma már a felesége vagyok. Jaaaa és 300 km volt közöttünk. Válassz már emberi hangnemet, szegénynek semmi szüksége nincs rá, hogy még te is cseszegesd.

Kérdező: nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Sajnos a távkapcsolat és az önfejű apa ezzel jár. Tudom nagyon jól, hogy min mész keresztül. Ne add fel! Lesztek ti még együtt sülve-főve :) A problémádra szerintem az a megoldás, hogy elmegy hozzátok a párod és a szülei. Leül a 2 család egy ebédre és átbeszélitek a dolgokat. Ugyan ebben a cipőben jártam mint te és az eltiltást nekünk is ez oldotta fel :) Igaz mi nem emiatt voltunk eltiltva, hanem azért mert titokban voltunk együtt, de ez már nem számít. Legyetek erősek, ha nagyon akarjátok akár életetek végéig is együtt lehettek.

2012. júl. 18. 20:15
 23/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális vlaszt. (:

ezt is próbáltuk már..kérdeztem édesapám hogy milenne ha a barátom és az édesanyja eljönne és megbeszélnénk.. a válasz az volt hogy 'nem. nem kell mit megbeszélni.'

sajnos már minden lehetőséget kipróbáltunk de nemsikerült.:(

2012. júl. 18. 20:53
 24/25 anonim ***** válasza:

#20: 15 voltam, mikor összejöttünk, ő 18, szintén 200 km, három éve vagyunk együtt, lassan összeköltözünk.

Sajnálom, ha neked nem jött be az élet.

2012. júl. 18. 23:00
 25/25 anonim válasza:
ismerős a helyzet, és megértelek, én fiú vagyok, 18 éves voltam amikor összejöttem az első barátnőmmel aki 14 volt, bár mi nem feküdtünk le, mert nem voltunk együtt sokáig, mert nálunk nem az apa állt közénk hanem az anyja, bár nekünk az volt a mák hogy egy városban laktunk, de a helyzet olyan mint nálam, mert engem is tiltott a szülő, én csak annyit mondok kitartás
2014. márc. 26. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!