Mit tehetnék ha édesapám eltiltott a szerelmemtől?
elég rossz a kapcsolatom édesapámmal. azóta mióta eltiltott a barátomtól (4hónapja, amiatt hogy lefeküdtünk) nemnagyon beszelünk..néha megkérdezem tőle hogy megbeszélhetnénk-e a dolgokat..de a válasz csak annyi hogy 'nem'
néha azt kérdezem találkozhatnék-e a barátommal..a válasz 'soha'
édesanyámmal beszelem meg a dolgaimat, és ő is próblja rávenni hogy enyhítsen kicsit..de nem..
gondolkoztam azon hogy elmegyek barátomhoz és nem jövök haza.. de ebből nagy baj lenne..
mit tehetnek, hogy találkozhassak a barátommal?
nem eppen tudod milyen a kapcsolatom a baratommal. itt nem is arrol van szo. elmondta hogy eveket kepes varni, mert nem monddle rolam ilyen miatt.
es nem ismersz. attol hogy ennyi idos vagyok meg nembiztos hogy a felfogasom is eretlen mint a tobbi velem egykorunak.
15:43 Hogy te mekkora egy gyökér vagy hallod! Neked fáj, hogy ők együtt vannak vagy mi? Képzeld én 14 voltam amikor összejöttünk barátommal aki akkor 19 volt. Ez már 6 éve volt és ma már a felesége vagyok. Jaaaa és 300 km volt közöttünk. Válassz már emberi hangnemet, szegénynek semmi szüksége nincs rá, hogy még te is cseszegesd.
Kérdező: nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Sajnos a távkapcsolat és az önfejű apa ezzel jár. Tudom nagyon jól, hogy min mész keresztül. Ne add fel! Lesztek ti még együtt sülve-főve :) A problémádra szerintem az a megoldás, hogy elmegy hozzátok a párod és a szülei. Leül a 2 család egy ebédre és átbeszélitek a dolgokat. Ugyan ebben a cipőben jártam mint te és az eltiltást nekünk is ez oldotta fel :) Igaz mi nem emiatt voltunk eltiltva, hanem azért mert titokban voltunk együtt, de ez már nem számít. Legyetek erősek, ha nagyon akarjátok akár életetek végéig is együtt lehettek.
köszönöm a normális vlaszt. (:
ezt is próbáltuk már..kérdeztem édesapám hogy milenne ha a barátom és az édesanyja eljönne és megbeszélnénk.. a válasz az volt hogy 'nem. nem kell mit megbeszélni.'
sajnos már minden lehetőséget kipróbáltunk de nemsikerült.:(
#20: 15 voltam, mikor összejöttünk, ő 18, szintén 200 km, három éve vagyunk együtt, lassan összeköltözünk.
Sajnálom, ha neked nem jött be az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!