Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha édesapám...

Mit tehetnék ha édesapám eltiltott a szerelmemtől?

Figyelt kérdés

elég rossz a kapcsolatom édesapámmal. azóta mióta eltiltott a barátomtól (4hónapja, amiatt hogy lefeküdtünk) nemnagyon beszelünk..néha megkérdezem tőle hogy megbeszélhetnénk-e a dolgokat..de a válasz csak annyi hogy 'nem'

néha azt kérdezem találkozhatnék-e a barátommal..a válasz 'soha'

édesanyámmal beszelem meg a dolgaimat, és ő is próblja rávenni hogy enyhítsen kicsit..de nem..

gondolkoztam azon hogy elmegyek barátomhoz és nem jövök haza.. de ebből nagy baj lenne..

mit tehetnek, hogy találkozhassak a barátommal?

2012. júl. 18. 11:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
titokban nemtudunk, mert 200km távolság van köztünk.
2012. júl. 18. 12:28
 12/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, pedig ezt a harcot neked (nektek) kell megharcolnod... gondold át, kik vannak a környezetedben, akik valószinűleg melléd állnának, és apukád ad a véleményükre, nagyszülők, rokonok, barátok...

(mondjuk én a konfrontatív megoldást választanám, ahogy választottam is az anno őskőkorban:) - de ugye ezt nem mindenki tudja megcsinálni hatásosan, személyiség kérdése...)

2012. júl. 18. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

És Te is le akartál vele feküdni?

Egyáltalán betöltötted a 14- et mikor lefeküdtetek?

Csak mert 6 hónapja feküdtetek le, 4 hónapja tiltott el, (az összesen 10 hónap) és most 15 vagy.

Szóval mi az igazság?

2012. júl. 18. 12:35
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó megbeszélni, nem tudsz sok mindent tenni, legfeljebb azt mondod, hogy elmész sétálni és találkozol a barátoddal. Hasonló helyzetben voltam, mint te, csak engem nem tiltottak el, mert a tanulás rovására nem ment a kapcsolat és mindent megcsináltam, amit kértek tőlem, bármennyire nem volt hozzá kedvem.
2012. júl. 18. 12:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha a barátod komolyan gondolja ezt veled, akkor szerintem mikor otthon van apukád elmegy hozzátok, és leül vele beszélni. Nem kell ezt előre bejelenteni apukádnak, mert akkor úgyis elzárkózik előle, hanem oda megy hozzátok a barátod, és határozott férfiként leül apukáddal beszélni, kettesben, és elmondja, hogy komolyan gondolja veled a kapcsolatát...stb
2012. júl. 18. 12:38
 16/25 anonim ***** válasza:
#13 - ahogy olvasom a Kérdezőt, a kapcsolatuk 6. hónapjában feküdtek le, ami 4 hónapja volt.... rejtély, hogy miért adod össze a 6-ot a 4-gyel...
2012. júl. 18. 12:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

megértem az apukádat, én is csalódott lennék ha a 15 éves kislányom ilyenbe menne bele. Már csak azért is, mert én már tudom h milyen kötődést hoz létre a szex két ember között, és azt gondolom ha majd kidob ez a pasi pár hónap múlva akkor olyan sebet kapsz, amit nagyon neheze nfogsz tudni feldolgozni.

De ettől függetlenül persze nem normális h nem beszél veled. Anyukád korrekt, h nem akar a férjének hazudni.

2012. júl. 18. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Persze, anyukának nem hazudnia kellene a férjének, hanem beszélnie a fejével, hogy vegye már le a vaskalapot... nem rablógyilkolt a lánya és annak barátja, nem drogmaffiába léptek be, nem idős embereket ütöttek le és fosztottak ki, hanem szexuális életet éltek, teljesen törvényes keretek között.

Amivel persze lehet nem egyetérteni, lehet korainak tartani, lehet erkölcsileg hibás lépésnek vélni, lehet erről a véleményünket elmondani az illetőnek (célszerűen ELŐTTE, lett volna rá apukának fél éve ugye, hogy elmondja a véleményét a témáról a lányának) de ez már a nevetséges hiszti, kisstílű bosszú kategóriája. Normális aggódó szülő a helyében pont azon lenne leginkább, hogy megismerje a srácot, akit a lánya választott...

2012. júl. 18. 14:11
 19/25 A kérdező kommentje:

igen betoltottem mar reg a 14et mikor lefekudtunk.

az a gond hogy apam es a baratom ugyanolyan termeszetuek. felek ha eljonne a baratom egymasnakesnenek. nemlenne jo.

de megprobaljuk ugy hogy eljon es probal beszelni apammal.

2012. júl. 18. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Nevetséges az egész! Mit gondolsz, meddig lennétek együtt, ha eleve 200km-re lakik tőled?! Arról nem is beszélve, hogy ő 19 éves, te meg 15 éves kis pisis vagy. Attól, hogy már sikerült széttenned a lábadat neki, még közel sem vagy nő! Érett meg még annyira sem. Gondolkozzál már kicsi lány!
2012. júl. 18. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!