Név probléma! Mi a megoldás?
Én is ismertem olyat, aki felvett általános iskolában még egy keresztnevet, és olyanokat is, akik teljesen más néven hívatták magukat, mint ahogyan anyakönyvezve voltak. Én is azt mondanám, ha ennyire nem tetszik neki, válasszon egy másikat, aztán majd 18 évesen hivatalosan is felveheti a másik mellé, ha akarja. Az új közegben már másképp fogják hívni, de a családjától ne várja ezt el.
Egyébként a Molli meg elég meggondolatlan névválasztás, lehet ő meg azért akar majd nevet változtatni, mert jogászként vagy orvosként (vagy bármilyen komoly pozícióban) egy 3 éves kislány benyomását kelti.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, és elnézést a kommentárt, de én sem nevezném Mollinak a gyerekemet...
Az Edina százszor jobb név. De a legjobb ötlet, ha elkezditek Dinának hívni. Az modern:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!