Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a párom nyaggat...

Mit tegyek, ha a párom nyaggatxa gyerek miatt?

Figyelt kérdés
Párom 37 éves én 25 vagyok. Szinte naponta felhozza a gyerektémát. Èn is szeretnék szülni, de most nem vagyunk abban a helyzetben, hogy gyerekünk legyen. Szeretnék venni egy kis házat, de egyellőre lehetetlen. De ő már nagyon szeretne családot, ami érthető is. Hogyan "hallgatassam" el?
2014. nov. 2. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek téged is és a párodat is. Ő úgy gondolja te vagy az igazi és oly sok lány után veled szeretne családot alapítani. Ez nagyon jó. Nyilván nem 60 évesen szeretné elsőbe vinni a gyerekét ez is érthető. Elhiszem,hogy te nem látod alkalmasnak a körülményeket. De mint előttem is írták egyszerűbb egy albérletbe menni vagy esetleg hitelen gondolkodni,hogy önálló életet élhessetek. Sosincs jó alkalom a gyerekvállalásra. De nem is kell. Ha szeretnétek és nem úgy álltok,hogy egy doboz tápszert vesztek és nem tudtok mit enni és mindketten szeretnétek akkor szerintem nincs akadálya. Az én párom 15 évvel idősebb nálam és most 4 hónapos a babánk. Mindketten akartuk és nemsokára szeretnénk még egyet. Szóval nem a korkülönbség a baj. Hanem,hogy ki mit lát ideális célnak.
2014. nov. 4. 08:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, máskor ilyen szituban meg megy az ív, hogy hogy gondolja anyósék nyakára szülni...

Írta, heten élnek egy háztartásban. A párja 37 éves korára egy külön lakást nem tudott összehozni, akkor majd gyereket felelősen nevelni menni fog?

Kérdező, csak akkor vállalj babát. ha magad is akarod. Az, hogy legalább egy anyóséktól külön ingatlan legyen hozzá, szerintem nem akkora igény...pláne, ha heten vagytok ott. 25 évesen te ráérsz még szülni. Ha a párodnak annyira sietős, akkor dolgozzon a megfelelő körülmények létrehozásán.

Természetesen ha arról lenne szó, hogy mindenféle luxuscuccot akarsz a gyerek előtt, meg már 35 lennél, én is olyasmi válaszokat írnék, mint a fentiek, de szerintem az tök normális, hogy egy 25 éves nő nem a párja hétfős családjába akar gyereket szülni, hanem a párjával ketten vállalna babát.

A párod furcsa nekem, ha ennyire családapa akar lenni, miért nem teremti elő hozzá a feltételeket?

2014. nov. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!