Uj gyerek a csaladban? En majd jo leszek bebiszitternek?
Szerintem két megoldás van:
1. Szüleid váljanak csak el szépen, és ti mind költözzetek apukátokhoz.
2. Menj egy jó messzi egyetemre, és legyél kollégista.
Sajnállak nagyon, ez szörnyű, borzalmas anyukád van. :( De ne hagyd magad! 18 évesen nem kell bébiszitternek lenned, és nem kell gyereket nevelned! A saját életedet kell élned, és ne hagyd, hogy ezt bárki is elrontsa neked.
első közlöd vele h h ne is kérjen meg erre lévén az ö gyereke ....
te meg egyszerűen nemet mondasz neki
-Anya ez a gyerek a tied nem az enyém, nekem az a dolgom h tanuljak és nem az h más gyerekét neveljem ,lehet h most gonosznak tűnök, de hidd el ez a te érdeked !
természetesen apró dolgokban segítek, de csak annyit amennyit egy nagy tesvér szívesen megtesz anélkül hogy kötelező lenne !
Azért apukádat sem értem, kétszer ugyanazt becumizni...az első ilyen után csak gumival kellett volna védekezni.
Amit te tehetsz, azt már elmondták: messzi városba menj tanulni, havonta járj haza. A pénzzel úgysem tud fenyegetni anyád, mert nem ő keresi :) Apud gondolom maximálisan téged támogatna.
Te jó...
Kérdezd meg anyádat, mit szólna, ha szülnél egy gyereket neki, hogy ő gondozza, nevelje...
Komolyan, nem normális az ilyen. Beszélj apukáddal, mondd meg neki, hogy messzire mennél továbbtanulni. Én, ha férfi lennék ilyen helyzetben azt is tudni akarnám, hogy csal-e a feleségem a bogyóval, mert jogom lenne hozzá, hogy én is dönthessek a gyerekvállalásról.
De nyilván egyik sem tudná ellátni öcsédet és születendő tesódat a másik nélkül.
Bár anyád azt érdemelné, hogy apád kirakja, és a gyerekeket megtartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!