Mit tegyek, ha a párom nyaggatxa gyerek miatt?
"Még van jó pár évetek rá, hogy gyereketek legyen."
Nekem talán, de a páromnak már nem nagyon.
Na, erről van szó, hogy azt mondják, nem számít a korkülönbség...Én meg azt mondom, hogy egy bizonyos korban igen is számít. És ez a kor lehetne egy olyan kor, ahol már nem kéne, hogy számítson, de ahogy látszik, mégis számít. Teljesen érthető, hogy 37 évesen családot akar a párod. És én azt szoktam mondani, hogy ha mindenki arra várna, hogy saját háza legyen, akkor még 40 évesen se lenne senkiből szülő...Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne kellene a jövőre is gondolni, csak valahol azt gondolom, hogy sokan vállaltak már úgy gyereket, hogy akkor, abban a pillanatban nem volt saját házuk, de gondoltak a jövőre, tartalékoltak, közösek voltak a céljaik a jövőre tekintettel és előbb-utóbb lett saját házuk, ugyanakkor szülővé is váltak.
Én azt gondolom, hogy ha neked még ennyire hosszútávú a gyerekvállalással kapcsolatos terved, akkor semmi keresni valód a párod mellett...Neki egy olyan nő kell, aki nem így gondolkozik, ahogy te, aki szintén családot akar rövid határidőn belül, neked meg egy olyan pasi, aki szintén fiatalabb és még ráér a gyerekvállalással.
És azért úgy kíváncsi lennék rá, hogy hány éves leszel majd akkor, amikor hitel nélkül a neveden lesz egy saját ház...Lehet már rég kicsúszol a gyerekvállalásból...De te tudod.
Én teljesen megértem a párodat.
Téged is, csak vannak dolgok, amik nem teljesen tudnak úgy működni, ahogy az ember elképzeli előre...
Ha megvan a ház, akkor meg autó kell. Ha megvan az autó, akkor félre akarsz tenni pénzt először, és majd később.
Aztán 45 évesen arra ébredsz, hogy a tárgyak voltak fontosabbak, mint a gyerek.
A párod 37 éves, meddig várjon? 50 éves koráig? Ha te nem akarsz neki 2 éven belül szülni, ne rabold az idejét!
"Én már szülnék, de anyóséknál lakunk heten."
És anyós nem szeretne unokát?
Költözzetek akkor el, vagy szüljetek ott, ahol vagytok.
Ha az anyóst nem zavarja, akkor titeket miért?
Mi is úgy születtünk a húgommal, hogy a nagyszüleimnél laktunk. 3 évvel később költöztek el a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!