Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a hülye vagy az anyám?

Én vagyok a hülye vagy az anyám?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 3 éve azóta az anyukám teljesen agresszív,tegnap direkt próbáltam mindentna kedvére tenni...felpórszívóztam,kiteregettem,összepakoltam és elmostam..Éhes lettem talaltam egy májkrémet es megettem.Megjött az anyukám megtalalta a májkrém felét (amit meghagytam) és összegyűrte es hozzam vágta mérges lett ő is meg én is elkezdtünk kiabálni...stb erre anya felhivta apámat es elkezdte színezni a történetet...(pl.:olyanokat mondot hogy mindent megettem ,meg hogy kiabálok vele stb)

Erre felhivott az apam hogy holnap azaz ma agyonver..mérges lettem es földhöz vágtam a telefont ,bár ezt utolag bánom mert nem egy gagyi telefon volt...szerintetek mit csináljak? (Lehet a történet zavaros ne haragudjatok csak ideges vagyok) Amugy 15 eves fiu vagyok

2014. okt. 30. 14:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ertem sajnos a szüleimmel nem lehet beszelni...illetve lehet de amit megbeszelunk az 1 hétig tart...''a szó elszáll az......"
2014. okt. 30. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Apád inkább kisszéket csinált volna...
2014. okt. 30. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha apád kezet emel rád akkor jelentsd fel! Ezt így meg is mondhatod nekik, hogyha nem normalizálják magukat, nem viselkednek ember módjára akkor felesznek jelentve... Úgy eltudnám verni az ilyen szülőket. Bárcsak kapnák azt vissza amit adnak a gyerekeiknek.
2014. okt. 30. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Hmmm én is éhes lettem a végére

Na viccet félretéve mutasd meg miket csináltál hogy megkönyitsd a dolgát az általába bejön

2016. jún. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!