Én vagyok a hülye vagy az anyám?
A szüleim elváltak 3 éve azóta az anyukám teljesen agresszív,tegnap direkt próbáltam mindentna kedvére tenni...felpórszívóztam,kiteregettem,összepakoltam és elmostam..Éhes lettem talaltam egy májkrémet es megettem.Megjött az anyukám megtalalta a májkrém felét (amit meghagytam) és összegyűrte es hozzam vágta mérges lett ő is meg én is elkezdtünk kiabálni...stb erre anya felhivta apámat es elkezdte színezni a történetet...(pl.:olyanokat mondot hogy mindent megettem ,meg hogy kiabálok vele stb)
Erre felhivott az apam hogy holnap azaz ma agyonver..mérges lettem es földhöz vágtam a telefont ,bár ezt utolag bánom mert nem egy gagyi telefon volt...szerintetek mit csináljak? (Lehet a történet zavaros ne haragudjatok csak ideges vagyok) Amugy 15 eves fiu vagyok
Hmmm én is éhes lettem a végére
Na viccet félretéve mutasd meg miket csináltál hogy megkönyitsd a dolgát az általába bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!