Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a hülye vagy az anyám?

Én vagyok a hülye vagy az anyám?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 3 éve azóta az anyukám teljesen agresszív,tegnap direkt próbáltam mindentna kedvére tenni...felpórszívóztam,kiteregettem,összepakoltam és elmostam..Éhes lettem talaltam egy májkrémet es megettem.Megjött az anyukám megtalalta a májkrém felét (amit meghagytam) és összegyűrte es hozzam vágta mérges lett ő is meg én is elkezdtünk kiabálni...stb erre anya felhivta apámat es elkezdte színezni a történetet...(pl.:olyanokat mondot hogy mindent megettem ,meg hogy kiabálok vele stb)

Erre felhivott az apam hogy holnap azaz ma agyonver..mérges lettem es földhöz vágtam a telefont ,bár ezt utolag bánom mert nem egy gagyi telefon volt...szerintetek mit csináljak? (Lehet a történet zavaros ne haragudjatok csak ideges vagyok) Amugy 15 eves fiu vagyok

2014. okt. 30. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Anyád, de apád se 100as ...
2014. okt. 30. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
A válás mindannyitokat megviselt. Nem írtad, miért lett mérges Anyukád, elöl hagytad a májkrémet, vagy annyira nincs mit enni? nem könnyű a helyzeted, ülj le édesanyáddal és higgadtan beszéljétek meg, mi fáj neked, és ő is mondja el az ő problémáit.Lehet, nem is a májkrém volt az oka.
2014. okt. 30. 14:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak? :(
2014. okt. 30. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Az első pár mondatot olvasva azt hittem, hogy lány vagy. (takarítás miatt)

De így fiúként megleptél, ügyes vagy :)

A problémára válaszolva pedig:

Nem tartom jó ötletnek, hogy földhöz vágtad a telefont. Méghozzá azért, mert anyukád apud szemébe téged egy "rossz, kiabálós, dilis gyerekként festett le", és ezek után hiába próbálod tagadni, számára ott lesz a bizonyíték, hogy vele is durva voltál mert földhöz vágtad a telefont.

Persze ez csak akkor igaz, ha akkor vágtad földhöz, amíg még nem nyomtad ki a beszélgetést! :)

2014. okt. 30. 14:48
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Anyád és apád is hülye.
2014. okt. 30. 14:48
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Először is higgadj le. Anyukádnak biztos vannak gondjai, más kérdés, hogy miért vetíti ki rád. A dühöt meg nem tárgyakon kell levezetni (ajtócsapkodás, telefon odavagdosás satöbbi), látod mi lett a vége. Apukáddal tudsz nyugodtan beszélni? Amúgy anyukád örülhetne, ha te porszívózol, teregetsz meg mosogatsz. De az örömét elnyomja valami. Nyugodt pillanatában kellene vele beszélni, mert legjobb lenne azt tudni, hogy mi hozza ki belőle az indulatot. Akkor már lehetne tenni a béke érdekében valamit. Minden jót nektek.
2014. okt. 30. 14:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos anyikámmal sokszor leültünk beszelgetni...mondt hogy mostmár sose fog bántani engem aztannegy het mulva megint megvert es mostmar elegem van,apammal le lehet ulni beszelgetni de mindig mondja hogy anyanak van igaza meg ilyeneket mond (az ő pártját fogja magyarul)...de mar nagyon elegem van!!
2014. okt. 30. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Megviselte oket a valas az tuti... de egy kib...ott majkrem miatt kell ezt csinalni? nem 100-asok.. miert nem kerdezted meg hogy ennem azert szabad ??? majd lenyugszik nyugi
2014. okt. 30. 14:57
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
ANYUKÁDNAK vegyél egy vibrátort,apádat meg rázd meg jól....én is vágtam már földhöz telót.
2014. okt. 30. 14:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ilyen szülők mellett tényleg elhihető ha mérges vagy a világra. de a tárgyakban ne tegyél kárt, amiatt csak idegesebbek lesznek, hiszen megdolgoztak az áráért.

majd ők elintézik maguk közt, nem tudsz mit tenni.

de ezzel hogy minden szarért az a megoldás hogy megvernek, csak azt érik el hogy amint teheted ott hagyod őket.

próbálhatsz beszélni velük, hogy nem megoldás az erőszak. ha vannak nagyszüleid nekik elmondhatod hogy mik történnek. hátha tudnak tenni valamit az érdekedben

2014. okt. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!